30ste editie 1992 - 2023

MBA-GmbHMBA-GmbH - Stand nr. volgt

EAV, Software, Bioresonantie en Puls-Quick-Check

EAV apparatuur: Electro Acupunctuur naar VOLL is een diagnose en therapie mogelijkheid die al meer dan 50 jaar succesvol gebruikt wordt. De basisprincipes betrekken zich op de TCM en de Homeopathieleer. We meten de orgaanweerstand aan acupunctuurpunten aan handen en voeten, daardoor kan de arts of therapeut een energetisch overzicht maken van de actuele en chronische toestand van het lichaam.

EAV Therapie: Bij onze modernste EAV apparaat zit de informatie overdracht ingebouwd. Ook kunt u bij alle acute ziektebeelden (symptoom therapie) met de Electro therapie de acupunctuurpunten of grotere lichaamsoppervlakte Toniseren / Sederen.

Bioresonantie apparatuur: Met de nieuwste technieken van deze tijd ontwikkeld om materiaal en informatie te kunnen inverteren en te kunnen kopiƫren.

Software: Voor verdere ondersteuning en aanvulling kunt u het softwareprogramma gebruiken, dat een combinatie heeft van meetgegevens, patiƫntenregistratie en je kan er virtueel medicamenten mee testen en behandelen. Vele Nederlandse producten zitten verwerkt in de virtuele medicamenten test.

Puls-Quick-Check: De Puls-Quick-Check diagnose apparaat is een energiemeting en geeft een overzicht van de 12 acupunctuur meridianen. Er wordt doormiddel van 8 bloeddrukmanchetten op 3 verschillende drukniveaus een hartslagritme meting gedaan hieruit ontstaan diverse waarden / grafieken. De Puls-Quick-Check geeft een automatisch advies over acute dan wel chronische toestanden, en zijn reproduceerbaar. Zeer goed inzetbaar als therapie controle.

Seminarprogramma: Heeft u interesse in onze uitgebreide brochure over de gecertificeerde apparatuur en het seminarprogramma, laat het ons weten.