30ste editie 1992 - 2023

Massagetafel DesignMassagetafel Design - Stand 306

Massagetafel Design

Massagetafel Design – Premium handgemaakte massagetafels van hout. Massagetafel Design is aanwezig met Falkner en Relax Sensation massagetafels van hout. Massagetafel Design is specialist in unieke en luxe houten massagetafels en ergonomische behandeltafels. Tot onze klanten horen masseurs, therapeuten, massage- en therapiepraktijken, wellness hotels en resorts en fitness studio’s.

Relax Sensation Benelux, dé massagetafel van hout – uit de praktijk, voor de praktijk.
De therapie- en massagetafel van Relax Sensation is design en functioneel.
De gepatenteerde hoofdsteun verandert, indien nodig, in een comfortabele en praktische armsteun.
Het onderstel en de bekleding worden met de hand gemaakt (in Duitsland) met grote precisie en met gebruik van geselecteerde materialen.

Falkner – Hout met kwaliteit – Kwaliteit met houten massagetafels van Falkner.
Bij massagetafels en behandeltafels spelen natuur en welzijn een grote rol. Falkner is een familiebedrijf dat altijd al synoniem is geweest voor eersteklas timmerwerk op maat. En omdat de kwaliteit van een product groeit met ervaring, heeft Falkner zich al meer dan 25 jaar exclusief gespecialiseerd in massagetafels en behandeltafels, die zij ontwikkelen en continu door ontwikkelen samen met toonaangevende therapie- en healingpraktijken. Elegantie, comfort en functionaliteit komen samen in deze behandel- en massagetafels.

Verrijk uw praktijk of wellness met één van onze hoogwaardige, mooie en praktische therapie-massagetafel.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Massagetafel Design.