30ste editie 1992 - 2023

Manuka New Zealand (Europe)Manuka New Zealand (Europe) - Stand 552

Manuka Honing: unieke, hoogwaardige, natuurlijke bioactiviteit

Manuka honing is de eerste honingsoort die uitgebreid is onderzocht door vooraanstaande universiteiten wereldwijd en wordt erkend om zijn unieke, hoogwaardige, natuurlijke bioactiviteit. Deze zeldzame honing wordt slechts enkele weken per jaar geproduceerd wanneer de Manuka boom in bloei staat. Manuka nectar levert de speciale natuurlijke bestanddelen die Manuka honing tot een van de meest gewaardeerde honingsoorten maken – een combinatie van de eeuwenoude eigenschappen van honing en de krachtige eigenschappen van de Nieuw-Zeelandse Manuka boom.

Manuka New Zealand (MNZ) verwerkt alleen ruwe, monoflorale manukahoning die wordt gewonnen uit eigen bijenkorven of van externe imkers uit heel Nieuw-Zeeland. De honing wordt verwerkt, verpakt en gelabeld in het verwerkingsbedrijf van MNZ in Nieuw-Zeeland.

Alle honingvaten ondergaan bij aankomst in het verwerkingsbedrijf een ontvangstproces, waarbij visuele inspecties worden uitgevoerd, honingmonsters worden genomen en de oorsprongsdocumentatie van de manukahoning wordt gecontroleerd, zoals vereist door het Nieuw-Zeelandse ministerie van Primary Industries.

Ontdek Manuka Honing producten van MNZ: klik hier