30ste editie 1992 - 2023

LuisterkindLuisterkind - Stand 344

De Luisterkind Methode

Diana Hendriks werkt met een door haarzelf ontwikkelde methode: ‘De Luisterkind Methode’. Hierbij kan zij op telepathische wijze afstemmen op jou als volwassene of op kinderen, zonder dat het samenzijn in één ruimte nodig is. Tijdens die afstemming wordt er gepraat met jou, een zoon of dochter en wordt duidelijk waar de knelpunten zitten. Vaak kan het probleem op dat moment direct opgelost worden, een andere keer vraagt het inspanning van de ontvanger om aansluitend zaken te veranderen of aan te passen.

‘De Luisterkind Methode’ komt voort uit het gegeven, dat Diana Hendriks er vanuit gaat dat iedereen de antwoorden in zichzelf heeft zitten en met deze methode haalt ze de antwoorden zonder moeite naar boven. Ze luistert naar de mens, voorbij labels, diagnoses en etiketten. Geen lange trajecten, maar één Luisterkind-afstemming is meer dan vaak al voldoende om meer duidelijkheid te krijgen en problemen op te lossen.

Op dit moment werkt Diana in een fulltime job met kinderen/volwassenen via haar ‘Luisterkind Methode’, zij geeft lezingen, opleidingen, workshops, themadagen en kinderlichtcirkels.
Daarnaast is er een aantal boeken van haar hand uitgegeven.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

De Luisterkind Methode

Diana Hendriks
Berkenzaal Zaterdag 18 november 2023 11:15 - 12:05

De Luisterkind Methode

Diana Hendriks
Berkenzaal Zondag 19 november 2023 11:15 - 12:05