31ste editie 1992 - 2024

LuisterkindLuisterkind - Stand 316

De Luisterkind Methode

Diana Hendriks werkt met een door haarzelf ontwikkelde methode: ‘De Luisterkind Methode’. Hierbij kan zij op telepathische wijze afstemmen op jou als volwassene of op kinderen, zonder dat het samenzijn in één ruimte nodig is. Tijdens die afstemming wordt er gepraat met jou, een zoon of dochter en wordt duidelijk waar de knelpunten zitten. Vaak kan het probleem op dat moment direct opgelost worden, een andere keer vraagt het inspanning van de ontvanger om aansluitend zaken te veranderen of aan te passen.

Sinds 2012 heeft zij deze methode in een opleidingsjas gegoten, welke officieel is geregistreerd als Kort Beroepsonderwijs.
– Anno vandaag zijn er meer dan 1100 afgestudeerde Luisterkindwerkers
– Ze wonen en werken ze in meer dan 10 verschillende landen
– Ze krijgen aanvragen voor Luisterkind-afstemmingen uit meer dan 35 landen
– Er zijn meer dan 40 trainers die onder de vleugels van Diana de opleiding tot Luisterkindwerker verzorgen

De Luisterkind Methode komt voort uit het gegeven, dat Diana er vanuit gaat dat iedereen de antwoorden in zichzelf heeft zitten en met deze methode haalt ze de antwoorden zonder moeite naar boven. Ze luistert, net als haar collega’s naar de mens, voorbij labels, diagnoses en etiketten. Puur, naar de kern, de basis van de mens.

Er zijn geen lange trajecten, maar één Luisterkind-afstemming is meer dan vaak al voldoende om meer duidelijkheid te krijgen en problemen op te lossen.

Luisterkind past bij iedere vorm van zorg en onderwijs en door de jaren heen wordt die combinatie steeds meer zichtbaar bij psychologen, in de ouderenzorg/dementie, bij logopedisten, homeopaten, huisartsen, ziekenhuizen, scholen, dagopvang, instellingen voor mensen met verstandelijke beperking etc etc.
Luisterkind is op een organische wijze een begrip geworden wat nog steeds rustig doorgroeit. De eenvoud, de minimale inspanning voor de klant, de diepgang én de resultaten laten de ongekende kwaliteit van het product zien.
Door de jaren heen zien we dat de opleiding tot Luisterkindwerker niet alleen voor eigen (nieuwe) praktijkwerkzaamheden wordt gevolgd, maar dat deelnemers ook instappen voor alleen hun eigen persoonlijke groei of om de methode in te zetten binnen het eigen gezin.

Als iedereen de antwoorden weet, laten we dan eens gaan luisteren!