30ste editie 1992 - 2023

KleurgevoelKleurgevoel - Stand 404

In je kracht door kleur

Dat kleuren een uitwerking hebben op je gemoed, dat is algemeen bekend. Wist je ook dat kleuren je geestelijke en lichamelijke klachten kunnen verzachten of zelfs helen? Kleuren helpen je zingevingsvraagstukken duidelijk te krijgen. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in je gedrag, patronen en kwaliteiten. Kleuren helpen om je balans te vinden en je eigen pad van bewustwording te lopen om uiteindelijk in je eigen kracht te staan.

Margo Ruiter van Kleurgevoel is kleurendokter. Zij kan mensen fysiek ondersteunen in het proces met kleurenlicht door middel van de Photon Wave en met kleurenpunctuur, waardoor je lichaam je ontdekte lichtkracht kan laten stromen. Via energiewerk helpt zij je op zielsniveau de transformatie te accepteren.
Kleurgevoel is een holistische praktijk en opleidingscentrum, gericht op vrouwen die op zoek zijn naar een betere energiebalans en persoonlijke groei. Voor vrouwen die het gevoel met zichzelf zijn kwijtgeraakt door een trauma of (chronische) ziekte.
Kleuren zijn niet alleen waar te nemen met je ogen, je kunt ze ook echt voelen. Als je weet dat kleur een trilling is, is het misschien beter voor te stellen dat kleuren écht iets kunnen betekenen voor je body en mind. Kleurgevoel werkt met kleurdimensies die veel verder reiken dan de bekende 7 chakrakleuren. Kleurgevoel laat je in therapiesessies en tijdens de trainingen en vakopleiding ervaren dat kleur helend en activerend werkt.

Zuci kleurenthee helend en balancerend
Zuci kleurenthee is ontwikkeld door Margo Ruiterban Kleurgevoel. Door haar zoektocht naar fysieke en geestelijke balans, heeft zij zich de helende taal van de kleuren eigen gemaakt. Alle kleuren heeft ze ontdekt in de donker-licht dimensie en hierdoor heeft ze een taal ontdekt, die wij in kunnen zetten om meer duidelijkheid, doelgerichtheid, liefde en harmonie te kunnen ervaren in het dagelijks leven.

Haar fijngevoeligheid heeft het mogelijk gemaakt om de juiste receptuur te vinden voor de Zuci-Infusions, die stuk voor stuk helend en balancerend werken op de chakra’s en de Zuci-Blacks die meer op mind-niveau actief zijn. Wil je meer weten over Zuci Kleurenthee, bezoek dan de website.
Tijdens de beurs worden 11 soorten thee gedemonstreerd en kunnen ook gekocht worden.