31ste editie 1992 - 2024

KleurgevoelKleurgevoel - Stand 404

Helen met de snelheid van het licht

De druk in de gezondheidszorg is groot. Met biofotonen therapie versnellen we genezingsprocessen, tegelijkertijd begeleiden we mensen om begrip te ontwikkelen, waardoor de klachten zich niet herhalen.
We nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken en te ontdekken hoe kleuren en licht je welzijn kunnen transformeren, wanneer je werkt met onze unieke Healing Life Design methode.

Mijn passie is het delen van de helende kracht van kleurenlichttherapie volgens de Healing Life Design methode waarin we oude wijsheden combineren met nieuwe wetenschappen. Ik en mijn team kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan over hoe je je praktijk kunt verrijken met kleurenlicht.

Verdiep je Holistische Praktijk
Of je nu een doorgewinterde therapeut bent of net start als therapeut en nieuwsgierig bent naar een holistische benadering van welzijn, dan mag het werken met kleur en licht niet ontbreken in je praktijk. Het kleurensysteem, zoals beschreven in mijn boek ‘In je kracht door kleur’, biedt inzichten over meer dan 7 chakra’s (wij werken met 21 chakra’s) en het vergroot je begrip van de verbinding tussen kleur en licht, psychologie, vitaliteit, gezondheid en genezing.

Ervaar de Magie van Kleurenlicht
Tijdens de beurs kun je een balansbehandeling of een detox behandeling ervaren met de biofotonen therapie van de PhotonWave. Neem even de tijd om te ontspannen met een kopje Zuci-Infusions chakra thee terwijl je de kleuren op je in laat werken. Het is een kans om de transformerende effecten van kleurenlicht persoonlijk te beleven.

Een Persoonlijke Ontmoeting
Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan en al je vragen te beantwoorden. Laten we samen de mogelijkheden verkennen van holistische kleurenlichttherapie en hoe het je persoonlijke welzijn en praktijk kan versterken.

Voel je je aangetrokken door de kracht van kleuren en licht, aarzel dan niet om even bij onze stand langs te komen. Je bent van harte welkom om een praatje te maken en samen met ons de fascinerende wereld van kleurenlicht te ontdekken.