31ste editie 1992 - 2024

Just Herbs EuropeJust Herbs Europe - Stand nr. volgt

Just Herbs voor een rechtvaardige wereld

Just Herbs presenteert een verrassend pallet aan voedingssupplementen in de vorm van capsules, poeders en tabletten. Deze supplementen omvatten het assortiment voor ondersteuning van bot & gewricht, brein, spijsvertering, conditie & gewicht, algemene gezondheid, immuniteit, spanning & vermoeidheid en o.a. gezichtsvermogen.

Just Herbs Europe is er alles aan gelegen uitstekende kwaliteit tegen eerlijke prijzen te leveren. Zij doet dit door de benodigde dagelijkse kruidensupplementen rechtstreeks bij telers en fabrikanten in te kopen, zonder tussenpersonen.

De kruiden en planten waarmee de supplementen samengesteld en verpakt worden, is voor Just Herbs een tweede natuur om rekening te houden met de impact van alles wat we doen op het milieu. Om deze reden zijn de meeste bulkcapsules en -tabletten verpakt in composteerbare, biologisch afbreekbare biobags en zelfs de hersluitbare sluiting is biologisch afbreekbaar.

De supplementen die Just Herbs aanbiedt, worden speciaal gemaakt volgens eigen specificaties door bedrijven die hiervoor streng geselecteerd zijn. Voor vegetariërs en veganisten wordt het inclusief gehouden, hetgeen duidelijk vermeld staat op de verpakking. De capsules zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zout, gluten en conserveringsmiddelen. De tabletten zijn zo eenvoudig mogelijk gemaakt met zo min mogelijk extra ingrediënten, zoals bindmiddelen.

Uit ons Sublyme-assortiment is ons vlaggenschip Sublyme Vitality+ Citroensmaak een uniek “alles-in-één” dagelijks voedingssupplement dat professioneel is gemengd, 35 actieve ingrediënten bevat en de voedingsbehoeften ondersteunt van mensen die aan chronische ziekten lijden.

We hebben ook een genereus verwijzingspartnerprogramma, waarmee zorgverleners zowel commissie kunnen verdienen voor het helpen verkopen van onze producten, als geweldige kortingen kunnen bieden aan hun patiënten bij aankopen in onze winkel.