30ste editie 1992 - 2023

JePuurheid & Het InzichtJePuurheid & Het Inzicht - Stand 748

Healing tools voor het dagelijkse leven

JEPuurheid biedt prachtige healing tools voor magie in het spirituele en dagelijkse leven, zoals de Atlantisch-Lemurische Ankh, de Atlantisring, de Piramide, Merkabah & Merkivah en Lemniscaat.  Alle instrumenten zijn van messing en met de hand vervaardigd door Jan Willemsen, de bedenker en initiatiefnemer van JEPuurheid.

Op de website van JEPuurheid wordt duidelijke en uitvoerige uitleg gegeven van de verschillende healing tools.

Tevens kan men bij JEPuurheid terecht voor consulten van Jan Willemsen, waarbij hij werkt met o.a. het magnetiseren en energetische healing zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt om beter in balans te komen, waardoor klachten aanzienlijk kunnen verminderen of zelf verdwijnen.

Tijdens de beurs presenteert JEPuurheid zich samen met Bewustwordingscentrum Het Inzicht van Antoon Verwer. Het Inzicht wil voor iedereen die openstaat voor een leven vol bewustzijn en energie betekenisvol zijn. In het bijzonder brengt voor diegenen die een trauma te verwerken hebben, kampen met fysieke klachten of een emotionele onbalans. Daarnaast begeleidt Het Inzicht ontdekkingstochten op het gebied van grote levensvragen.

JEPuurheid en Bewustwordingscentrum Het Inzicht organiseren Ankhdagen. Dat zijn Ankh cursussen & opleidingen om je te verbinden met je eigen Ankh en de helende kracht ervan te ervaren.