31ste editie 1992 - 2024

Invitalis BeNeLuxInvitalis BeNeLux - Stand 654

Invitalis BeNeLux: uw professionele partner in topkwaliteit
massage apparatuur en ons nieuwe Vital Board

Invitalis is op Internationaal Therapeut aanwezig met twee van hun producten.

Onze reeks ‘Vitaly Med’ massagegordels (Flexi) en massagekussens (Plus). Deze producten zijn uniek in de wereldwijde markt omdat wij als enige met echt infrarood werken en niet met een verwarmingselement. Infrarood verbetert daadwerkelijk de bloedcirculatie en zorgt dus niet alleen voor een fijn gevoel maar het verbetert daadwerkelijk en verlicht bij klachten. Beide versies zijn op onze mooie stand uit te proberen en zijn beide geschikt voor het gehele lichaam, laat u adviseren door onze professionele bemanning op de stand.

Onze ViViBo (Vibration Vital Board) is de nieuwste techniek om gezond en fit te blijven. Door de unieke beweging (anders dan trilplaten) kunt u daadwerkelijk uw spieren trainen, bloedcirculatie verbeteren en nog veel meer. Invitalis zou Invitalis niet zijn als dit product uniek zou zijn in de markt en dat is deze door de gepatenteerde toevoeging van een zitje waardoor u ook uw bovenlichaam goed kunt trainen. Ook deze staat op onze stand en onze stand bemanning gaat u begeleiden als u dit wilt ervaren.

Alle producten die wij leveren zijn voorzien van 5 jaar garantie en hebben een aantal certificaten zodat u zeker weet dat u niks anders krijgt dan topkwaliteit. Met onze ‘Vitaly Med’ reeks hebben we zelfs de Plus X Award gewonnen in Duitsland met maar liefst 4 onderscheidingen (op basis van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en bedieningscomfort). Alle producten worden tevens in Duitsland gefabriceerd.
Voor zowel privégebruik als zakelijke doeleinden zijn onze producten beschikbaar.

Kortom onze stand is zeker het bezoeken waard en laat u overtuigen hoe onze kwaliteit en specialiteit u van dienst kan zijn voor uw gezondheid!