31ste editie 1992 - 2024

Imkerij de TraayImkerij de Traay - Stand 216

Biologische honingspecialiteiten, natuurlijke zoetmiddelen en natuurlijke cosmetica

Al sinds 1977 verwerken we bij de Traay met de grootste zorg honing. We zijn er dan ook trots op bekend te staan om de heerlijke (biologische) honingsoorten, honingspecialiteiten en mooie bijenproducten! We werken samen met professionele imkers die voldoen aan de hoogste normen, zodat ze zeker weten dat de honing van de beste kwaliteit is en dat de imker rekening houdt met het leefmilieu van mensen, bijen en planten.

Naast de heerlijke honingproducten en specialiteiten bieden we ook een assortiment natuurlijke biologische zoetmiddelen aan, zoals agavesiroop, dadel- en rijststroop. Een lekker en natuurlijk alternatief voor geraffineerde suiker!

Bij de Traay stellen we hoge kwaliteitseisen aan onze verwerkingsprocessen en eindproducten. De Traay werkt volgens de officiële HACCP-richtlijnen en is BRC, IFS, Fairtrade, SKAL, Eko en Demeter gecertificeerd.

Honing is niet alleen lekker en goed om te eten. Honing bevat ook verzorgende eigenschappen die goed zijn voor huid en haar. Daarom heeft de Traay ook het merk Bee honest cosmetics. Een assortiment natuurlijke verzorgingsproducten met honing of ingrediënten die daar een relatie mee hebben. En anders met andere mooie natuurlijke grondstoffen. Aangevuld met heerlijke geuren om de zintuigen te prikkelen. Lief voor je lijf. Lief voor de natuur. Dat voelt goed!