30ste editie 1992 - 2023

Healthconsultancy BVHealthconsultancy BV - Stand 704

Waterfles generator en ontgiften met vulkanische mineralen

Health Consultancy is opgezet door Kees van Zijtveld. Kees is orthomoleculair opgeleid in de medische psychologie en hij richt zich op het herstel van de gezondheid van de mens van lichaam en geest.Health Consultancy biedt en ondersteunt in stressvolle of angstaanjagende situaties, tot aan het helpen opheffen of leren omgaan met trauma’s met o.a. behandelingen van Burn-out, het detoxen/ontgiften en het lichaam weer helpen om gezonder en adequaat te functioneren door middel van o.a. orthomoleculaire en Nano suppletie.

Als consultant, coach & trainer is Kees gericht om individuen, teams en organisaties te helpen aan een actuele duurzame visie met heldere doelen, een haalbare strategie en een krachtig actieplan. Ook op het persoonlijke vlak om (weer) succesvol te kunnen zijn als herintreder na een ziekte of ontslag op de arbeidsmarkt of het verwerven van een baan of succesvol een eigen bedrijf te starten en in de markt te zetten.

Tijdens de beurs presenteert Health Consultancy Waterstofwater H2: een zogeheten Flow waterstofrijke Waterfles generator die extra waterstofmoleculen in het drinkwater toevoegt voor bijzondere lichamelijke effecten. Deze waterfles werkt met elektrolyse en verwijdert de onzuiverheden, maakt na de inname vrije radicalen onschadelijk en elimineert giftige stoffen met krachtige waterstof anti-oxidanten en verhoogt het energieniveau, verbetert het immuunsysteem en vertraagt het verouderingsproces. Met een druk op de Start knop is de elektrolyse in slechts 3 minuten voltooid.

Ook komt Health Consultancy met programma’s en middelen om op natuurlijke wijze te ontgiften met vulkanische mineralen.