31ste editie 1992 - 2024

Humic Solution / Health SolutionHumic Solution / Health Solution - Stand 538 + 560

Specialist in Fulvine- en Humuszuur, 100% Natuur(lijk)

Wat is Humus (Humus- en fulvinezuur)?
Humuszuur is een natuurproduct dat gebonden is aan mineralen en spoorelementen. Humuszuur verbetert het verteringsproces van voedingsstoffen en mineralen. Humuszuur bevat ook fulvinezuur, dit stelt humuszuur in staat de afvoer van zware metalen te verbeteren.

Fulvinezuur verhoogt de weerstand en vitaliteit doordat het voedingsstoffen en mineralen optimaal transporteert. En dat maakt fulvinezuur cruciaal voor het behoud van een goede weerstand. Fulvinezuur is een natuurlijke transporteur van voedings- en afvalstoffen. Onze fulvinezuur neemt voedingsstoffen op en geeft ze af binnen de cel. In de cel neemt het zware metalen op en voert deze af uit het lichaam. Fulvinezuur is hiertoe in staat door de unieke eigenschap dat het vrij is om voedingstoffen en mineralen aan zich te binden. Bovendien is deze molecuul zo klein dat het zich door de celwand kan verplaatsen. Hierdoor is fulvinezuur belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid.

  • Verbetert opname voedingsstoffen en mineralen
  • Verbetert afvoer afvalstoffen, bijv. zware metalen
  • Verhoogt uw weerstand en vitaliteit
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

De producten die Health Solution verkoopt worden op een natuurlijke wijze geproduceerd, zonder chemische toevoegingen of verhitting. Een langzaam fermentatieproces zuivert fulvinezuur van ongewenste deeltjes zodat het zeer puur is. Op deze manier wordt de hoogwaardige kwaliteit van onze producten gewaarborgd. Kom fulvinezuur op onze stand proeven voor de neutrale smaak!