28ste editie 1992 - 2019

Flowee – Relax your senses


Terug naar exposantenlijst

Flowee – Relax your senses - Stand 546

Relaxen is a (great) choice!

100% relaxed met de mooi vormgegeven en kwalitatieve relaxproducten: de Flowee spijkermat, de massagehand en diverse producten voor yoga en meditatie! Makkelijk in gebruik en een pure manier van ontspannen.

Spijkermat: Oosterse fakirs weten al eeuwen dat het liggen op een spijkerbed goed is voor lichaam en geest. Met de kleurrijke spijkermatten van ‘Flowee’ kun je nu op een milde maar net zo effectieve wijze zorgen voor meer innerlijke (nacht)rust, ontspanning en zelfs het verlichten van klachten zoals hoofd- en spierpijn. Deze unieke spijkermatten bevatten kunststof spikes met puntjes (soort spijkertjes), die je bloedsomloop stimuleren en de energiebanen in je lichaam vitaliseren. Door de prikkeling maakt het lichaam ook endorfines ‘gelukshormonen’ aan. Het resultaat? Een fit, vitaal en ontspannen gevoel!

Massagehand: Na een lange, vermoeiende dag even een oppepper nodig? Of last van stijve nek-en schouderspieren? Even rollen met de massagehandschoen met 9 kogeltjes en de spanning verdwijnt.

Yoga & Meditatie: diverse kussens ter ondersteuning voor yoga & meditatie, daarnaast ook tassen, yogariemen & oogkussens.

Laat je verrassen en kom bij ons langs, we staan in stand 546.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Blijf fysiek en mentaal fit met Stoelyoga

Paula Jap Tjong
Hoekzaal Zaterdag 16 november 2019 14:00 - 14:50

Blijf fysiek en mentaal fit met Stoelyoga

Paula Jap Tjong
Hoekzaal Zondag 17 november 2019 14:00 - 14:50