30ste editie 1992 - 2023

Flowee – Relax your sensesFlowee – Relax your senses - Stand 554

Relaxen is a (great) choice!

Al sinds 2011 is Flowee hèt Nederlandse merk spijkermatten. In een maatschappij waarin we altijd maar aan staan hebben we weinig tijd om echt even te ontspannen. Met een spijkermat kom je echt tot rust en ervaar je binnen enkele minuten meer energie en geluk.

Oosterse fakirs weten al eeuwen dat het liggen op een spijkerbed goed is voor lichaam en geest. Met de kleurrijke spijkermatten van ‘Flowee’ kun je nu op een milde maar net zo effectieve wijze zorgen voor meer innerlijke (nacht)rust, ontspanning en zelfs het verlichten van klachten zoals hoofd- en spierpijn.

Deze unieke spijkermatten bevatten kunststof spikes (soort spijkertjes), die je bloedsomloop stimuleren, de energiebanen in je lichaam vitaliseren en het para-sympathische zenuwstelsel wordt geactiveerd. Door de prikkeling maakt het lichaam ook de ‘gelukshormonen endorfine en oxytocine aan. Het resultaat? Een fit, vitaal en relaxed gevoel!

Bij Flowee vind je ook producten op het gebied van Yoga & Meditatie zoals fijne meditatiekussens en heerlijke oogkussens met een geur van lavendel.

Laat je verrassen en bezoek alvast onze webshop.