31ste editie 1992 - 2024

Flowee – Relax your sensesFlowee – Relax your senses - Stand 554

Relaxen is a (great) choice!

Al sinds 2011 is Flowee hèt Nederlandse merk spijkermatten. In een maatschappij waarin we altijd aan staan lijken we steeds moeilijker te kunnen ontspannen. We bevinden ons meer en meer in de actie stand, ook wel het sympathische zenuwstelsel. Hierdoor kampen steeds meer mensen met fysieke en mentale klachten waaronder slecht slapen, hoofdpijn, chronische- en reumatische pijnklachten, overprikkeling, stress- & burn-out klachten.

De Flowee spijkermat is een praktische tool waardoor een ontspanningsmoment altijd dichtbij is! Wanneer je op de spijkermat ligt wordt het parasympatische zenuwstelsel en de doorbloeding geactiveerd. Binnen enkele minuten kom je volledig tot rust. Door de prikkeling maakt het lichaam ook de ‘gelukshormonen endorfine en oxytocine aan. Het resultaat? Een fit, vitaal en relaxed gevoel!

Inmiddels gebruiken al meer dan 85.000 mensen de Flowee spijkermat. Zij geven aan dat ze door de spijkermat sneller en dieper in slaap vallen, minder pijnklachten ervaren (waaronder hoofd-, rugpijn en andere chronische pijnklachten), meer energie hebben en weer eens echt goed te kunnen ontspannen.

Daarnaast vind je bij Flowee meer producten op het gebied van ontspanning zoals fijne meditatiekussens & oogkussens gevuld met natuurlijke lavendelbloemen.

Laat je verrassen en bezoek alvast onze webshop of ontdek de spijkermat producten op onze stand 554.