31ste editie 1992 - 2024

FitronicsFitronics - Stand 644

Exclusieve importeur van de Bicom Bioresonantie apparatuur ” de Bicom”

Fitronics is de exclusieve importeur van de Bicom bioresonantie apparatuur de Bicom® en accessoires voor Nederland en Vlaams België.
Fitronics verzorgt tevens opleidingen en voorlichting (meestal online) rondom de werking en ter voorbereiding op het gebruik van de Bicom®.
Fitronics heeft een eigen Nederlandse onderhoudsdienst, kent een snelle levering van accessoires en dient als vraagbaak voor de therapeuten.

Met de Bicom® is nu ruim 38 jaar ervaring en in die periode is een grote hoeveelheid meetgegevens verzameld. In 2022 is een groot klinisch onderzoek gedaan door twee artsen in Duitsland en deze is gepubliceerd. Na een intensieve testperiode heeft de Bicom® een medisch Klasse 2a certificaat gekregen. De therapeut kan met de Bicom® effectief en succesvol cliënten (mens en dier)  testen en behandelen.

Het apparaat wordt in verscheidene landen niet alleen gebruikt door artsen en therapeuten in hun eigen praktijk, maar ook in diverse soorten ziekenhuizen.
In Nederland werken op dit moment ongeveer 310  therapeuten (ook artsen, dierenartsen, fysiotherapeuten) met de Bicom®. Grote klantenbinding met Fitronics wordt bereikt doordat niet alleen verkoop van apparatuur en accessoires wordt aangeboden, maar er is een uitgebreide opleidingsstructuur  voor de beginnende therapeut gekoppeld aan de aankoop van apparatuur.  Deze modules zijn  geaccrediteerd door de KTNO.  Daarnaast worden verdieping seminars aangeboden voor de gevorderde therapeut

In de Bicom® zijn ongeveer 1500 behandelprogramma’s voor ongeveer 400 indicaties opgeslagen. De Bicom® wordt vooral ingezet bij de behandeling van diverse allergieën, chronische ziekten, het ontgiften van het lichaam , huidziektes, sportblessures, stoppen met roken en gewichtsreductie. Ook in het kader van preventie, sportondersteuning en dierengeneeskunde kan  de Bicom® worden ingezet.