31ste editie 1992 - 2024

Findicare (voorheen) A1international / EZIFindicare (voorheen) A1international / EZI - Stand 324

Goede kwaliteit, altijd scherpe prijzen en leuke aanbiedingen

Findicare (voorheen A1international / EZI) is fabrikant, importeur, groothandel, distributeur en de grootste leverancier in Europa van salon-, praktijk- en kliniekinrichting.

We beschikken over een eigen technische dienst waarmee we snel en probleemloos onze klanten kunnen helpen. Al onze producten hebben volledige garantie en voldoen aan de scherpe Europese kwaliteitseisen en hebben daarom allemaal een CE keurmerk. Voor de medische markt zijn de producten voorzien van EMC keurmerk.

Tevens beschikken wij over een bezorgdienst waarmee we in staat zijn de serviceketen te verlengen en nog beter op de wensen van de klanten in te gaan (leveringen door geheel Europa mogelijk). Verkoop geschiedt zowel aan particulieren als bedrijven (of instellingen) voor de doelgroepen:

In onze vernieuwde Experience Stores in Almere en Geleen kunt u alles beleven en voelen zoals dat in de praktijk ook zou zijn. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor een brede doelgroep. We hebben de producten per doelgroep zo goed mogelijk bij elkaar gezet zodat het overzichtelijk blijft. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn betrokken bij productontwikkeling en -design. Hierdoor krijgt u het beste advies wat bij uw werkzaamheden past.

Een greep uit onze producten: behandelstoelen, massagetafels, onderzoeksbanken, wellness tafels, fysiotherapie tafel, krukken (zadel zit en ronde zit), werkwagens, lampen, foamrollen, beauty apparatuur, fysio apparatuur, textiel, disposables en o.a. olie en balsems.

Zoals u ziet, zijn dit veel soorten producten en dat willen we u graag laten zien en proberen.

Findicare levert o.a. de merken ColliniOpiala en nog meer merken

Onze vestigingen: klik hier

Wellicht ken je ons al van de volgende producten:
Collini Hilow Pro deluxe
Collini Royal spa wellness deluxe ++ 
Collini Century Deluxe