30ste editie 1992 - 2023

Emotionele GezondheidEmotionele Gezondheid - Stand 551

Emotionele gezondheid: energieblokkades die je kunt oplossen

De trainingen die de Poweracademy verzorgt, hebben tot doel het verhogen van een ieders persoonlijke energieniveau. Voor de een betekent dit een gezondere leefstijl voor de ander betekent dit werken aan de mentale aspecten. Centraal hierbij staat het waarom.

De PowerAcademy biedt diverse trainingen, lezingen en seminars op het gebeid van een gezondere levensstijl met als thema’s vitaliteit & energie.
De trainingen die de PowerAcademy verzorgt, hebben tot doel het verhogen van een ieders persoonlijke energieniveau. Voor de een betekent dit een gezondere leefstijl en voor de ander betekent dit werken aan de mentale aspecten.

Centraal hierbij staat het “waarom”. Je kunt op rationeel niveau nog zoveel weten, nog zoveel met het hoofd begrijpen, maar uiteindelijk zal alleen het “weten” weinig zoden aan de dijk zetten. Waar het om gaat is dat je VOELT waarom iets belangrijk is. De trainingen van Poweracademy maken het verschil doordat vooral bezig gegaan wordt met het WAAROM. Inzicht in het waarom is de sleutel tot het behalen van je doelen.

Het boek Emotionele Gezondheid

Ir. ing. Mohammed Boulahrir is de oprichter van de PowerAcademy en auteur van het nieuwe boek “Emotionele Gezondheid”. In dit boek krijg je het antwoord op vragen als:
– Hoe ga je meer van jezelf houden?
– Hoe heel je onverwerkte emoties uit je jeugd?
– Hoe pak je chronische stress aan bij de bron?
– Hoe krijg je jouw darmen in topconditie?
– Hoe verminder je laaggradige ontstekingen die aan de basis staan van vele ziektes?
– Hoe houd je je staande in moeilijke situaties?

Mohammed Boulahrir zegt: “Je ontdekt wat jouw belangrijkste energieblokkades zijn en hoe je die kunt oplossen. Het boek Emotionele Gezondheid bevat tevens mijn belangrijkste inzichten die ik als natuurgeneeskundige heb opgedaan bij het begeleiden van duizenden mensen met verschillende gezondheidsklachten. Daarnaast bevat het interessante lessen uit meer dan 75 wetenschappelijke studies, die ik op een eenvoudige manier aan je uitleg.”

 
Lezing Zaal Datum Tijdstip

Versterk je emotionele gezondheid en heel jezelf van binnenuit

Ir. ing. Mohammed Boulahrir
Wilgenzaal Zaterdag 18 november 2023 16:00 - 16:50

Versterk je emotionele gezondheid en heel jezelf van binnenuit

Ir. ing. Mohammed Boulahrir
Iepenzaal Zondag 19 november 2023 15:00 - 15:50