30ste editie 1992 - 2023

Eidon® Ionic MineralsEidon® Ionic Minerals - Stand 546

Essentiële rol van alle mineralen voor het leven op aarde

Eidon® Ionic Minerals werd in 1996 in de Verenigde Staten door Rick Wagner opgericht. Zijn oorspronkelijke doel met de oprichting van Eidon® was om zo veel mogelijk mensen bewust te maken van de magie van het mineraal silicium. Uiteindelijk groeide deze doelstelling uit tot niet enkel het verspreiden van de magie van het mineraal silicium, maar tevens tot het wereldwijd uitdragen van de essentiële rol die alle mineralen spelen voor het leven op aarde.

Eidon® Ionic Minerals Nederland
De producten van Eidon® Ionic Minerals zijn nu ook beschikbaar in Nederland. En laat het geen toeval zijn dat wederom de magie van het mineraal silicium de aanleiding was om de Eidon® producten naar Nederland te halen.

Elly Hutjes, de eigenaresse van Eidon® Ionic Minerals in Nederland, kon jarenlang geen verklaring vinden voor haar lichamelijke klachten. Gemotiveerd op zoek te gaan naar een oplossing voor deze klachten, stuitte zij ‘per toeval’ op het belang van het mineraal silicium. Zij kwam erachter dat zowel de vorm als de dosering waarin silicium als voedingssupplement wordt aangeboden, bepalend zijn voor de effectiviteit van het ingezette product. Voortbouwend op de inzichten die zij kreeg over dit bijzondere mineraal en de positieve effecten van het gebruik van silicium op haar herstel, is zij zich verder gaan verdiepen in de invloed die alle essentiële mineralen uitoefenen op onze gezondheid. Sindsdien is het haar missie om ‘de onderkende rol van silicium en het belang van mineralen voor onze gezondheid’ met zo veel mogelijk mensen te delen. Om deze missie te ondersteunen is zij haar eigen onderneming Eidon® Ionic Minerals in Nederland gestart, welke zich geheel toewijdt aan het verspreiden van kennis over mineralen door onder meer het geven van opleidingen aan zorgprofessionals en het schrijven van boeken over deze interessante en veelbelovende materie.

Indien men kiest voor het Eidon® assortiment is men ervan verzekerd dat de mineralen goed opneembaar zijn en geen toegevoegde conserveringsmiddelen of andere ongewenste stoffen bevatten. De Eidon® producten bestaan enkel uit zuivere ionische elementaire mineralen omhuld door water.

Graag laten wij iedereen kennis maken met de Ionische Elementaire Mineralen van Eidon® en bieden deze producten daarom nu ook in Nederland aan.

Het Eidon® assortiment is uitsluitend direct bij ons verkrijgbaar en wordt niet aangeboden via andere kanalen behalve zorgprofessionals.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Chronische mineraaltekorten, hoe ontstaan ze en hoe kom je er vanaf?

Elly Hutjes
Berkenzaal Zaterdag 18 november 2023 12:15 - 13:05

Chronische mineraaltekorten, hoe ontstaan ze en hoe kom je er vanaf?

Elly Hutjes
Berkenzaal Zondag 19 november 2023 12:15 - 13:05