30ste editie 1992 - 2023

DruivenpitolieDruivenpitolie - Stand 218

Druivenpitolie: gezonde olie voor in de keuken en prima basisolie voor massage en cosmetica

Wij leveren gezonde druivenpitolie. Deze olie is neutraal van smaak en is erg gezond. Behalve de toepassing als levensmiddel, wordt onze olie ook veel ingezet bij massages.
Druivenpitolie behoort tot de drogende oliën en wordt snel door de huid opgenomen zonder kleverige resten achter te laten. Het maakt de huid soepel en vitaal.
Tevens wordt druivenpitolie toegepast in diverse haarproducten en lippenbalsems. Huidverzorgend, beschermt de huid tegen uitdroging/huidveroudering, bevordert de doorbloeding en gaat cellulitis tegen.
De olie wordt ook toegepast als basis voor etherische oliën in de aromatherapie.

Tevens wordt de olie toegepast als massage-olie in de betere massagesalons, vanwege de zachtheid en gladde goed geschikte structuur voor massage en grote hoeveelheid omega-vetzuren, de huid neemt de olie naar verloop van tijd goed op waardoor er geen kleverige olie op de huid achterblijft.

Druivenpitten zijn een goede bron van collageen en resveratrol. Deze helpen huidveroudering tegen te gaan. Ook is druivenpitolie een krachtige bron van vitamine E en ondersteunt de haarvaatjes in de ogen.

  • De basisolie is verkrijgbaar in 750 ml flessen en 5 liter jerrycans. Onze standaard olie is 100% neutraal en er zijn géén etherische oliën aan toegevoegd.
  • Als levensmiddel kan druivenpitolie prima gebruikt worden in koude en/of warme gerechten.

Kom ons bezoeken op de beurs en vraag naar de mogelijkheden! Wij zien u graag op de beurs.