30ste editie 1992 - 2023

DNH Research & Praktijk De Nieuwe HamDNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham - Stand 328

DNH biedt een krachtig antwoord op chronische aandoeningen

DNH wil met haar unieke benadering van ziek-zijn (inter)nationaal de kwaliteit van leven vergroten. Met deze benadering, waarbij de oorzaak centraal staat, is DNH met haar frequentietherapie voor velen second-opinion. DNH levert een bijdrage aan kwalitatief hoogwaardige aanvullende gezondheidszorg en bieden een groeiende groep mensen nieuwe kansen op herstel. Deze benadering verschaft huidige en toekomstige therapeuten in de aanvullende gezondheidszorg, innovatieve en unieke kennis en een optimale behandelingsmethode.

Praktijk de Nieuwe Ham heeft haar naam te danken aan de ontstaansplek. Een boerderij, vlak bij de Ham toren, het enige overblijfsel van het vroegere landgoed Den Ham. De praktijk draagt nog altijd deze naam en DNH Research is daar een onderdeel van.

De grondlegger, drs. Broekhuyse, zag als verzekeringsarts 25 jaar lang 200.000 patiƫnten. Hij leerde hier dat alternatieve behandelingen net zo goed, zo niet beter, aansloegen dan de reguliere behandelingen. Daarnaast leerde hij dat het zo moeilijk is om een goede diagnose te stellen; wanneer men niet weet wat het is en waar het vandaan komt, weet men ook niet wat er aan gedaan moet worden. Zo begon de zoektocht naar een methode om betere diagnoses te stellen. En zo kwam DNH bij de Vegatest terecht! Met deze methode kan DNH mensen helpen die met ogenschijnlijke onoplosbare klachten rondlopen, omdat DNH de goede diagnoses kan stellen.