29ste editie 1992 - 2020

choQola


choQola - Stand 803

choQola: smaak, kwaliteit en puurheid en…. super gezond

Ons doel is om mensen te laten kennismaken met een nieuwe natuurlijke levensstijl. Het bewust leren omgaan met je lichaam en je voeding. Leren hoe je vanuit logische en eenvoudige principes de consequenties van bepaalde voedingsstoffen kan inschatten en je keuzes zelf kan bepalen.

En vooral mensen laten zien dat genieten echt wel gezond en lekker kan zijn! Met choQola bijvoorbeeld…

Toen de initiatiefnemers van choQola Freya Wygaerden en Callan Correo ‘puur en onbewerkt’ begonnen te eten, merkten zij dat het lichaam dat geweldig vond. De geneeskracht van voeding, hetgeen zij dagelijks toepassen in hun voedingspatroon, verloste hen zelfs van ziekten en kwalen waar zij volgens de medische wereld maar ‘mee moesten leren leven’. Maar Freya en Callan wilden absoluut niet inboeten op “lekker blijven genieten van eten”.

Daarom zijn zij zelf choQola gaan maken, in eerste instantie voor eigen gebruik, maar na enkele jaren van fine-tunen, is choQola nu voor iedereen beschikbaar.

Smaak, kwaliteit en puurheid primeert. Zo kan choQola iets aanbieden dat echt voedend werkt. Iets waar je lichaam beter van wordt.