31ste editie 1992 - 2024

BreathfulnessBreathfulness - Stand nr. volgt

Breathfulness: de magie van de adem én het leven ontdekken en doorgronden

Jouw manier van leven heeft ook invloed op anderen. Elke verandering in jou kan een aanzet zijn voor een verandering in de ander en een verandering in de wereld.

Breathfulness wil graag bijdragen aan een verandering in de samenleving door het bewustzijnsveld te verruimen. Het gaat om het intensiveren van het leven door harmonie en verbinding met je ziel, je geest én je lichaam. Daar gaat je hart van ‘dansen’ en straal je vreugde en blijheid uit. Dan ben je een inspiratiebron voor anderen, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Je ervaart het en je leeft het! Je bent een lichtbaken voor anderen, zoals Breathfulness een lichtbaken voor jou wil zijn.

Breathfulness is een combinatie van coaching en bewustwording over de adem én het leven. Er is geen leven zonder adem.
De vraag is dus niet of je ademt, maar hoe je ademt. Niet of je leeft, maar hoe je leeft.

Ontdek jouw authentieke pad naar een vreugdevol en authentiek leven met de levensfasen van het enneagram als praktisch handboek en de harmoniserende ademhaling om fysieke en emotionele blokkades en trauma’s op te lossen, beperkende overtuigingen te veranderen en weer vervulling en bezieling te ervaren.

Met Breathfulness herinneren we je aan de grootsheid van de adem én aan je eigen innerlijke grootsheid:
je eigen bron van liefde, kracht, wijsheid en het licht in jezelf.

We geloven in de holistische visie van heelheid en dat alles al aanwezig is. Met Breathfulness ondersteunen we de zelfverantwoordelijkheid en activeren het zelfhelend vermogen dat in ieder mens aanwezig is.

Bij Breathfulness kun je terecht voor opleiding, workshops, masterclasses, consulten en informatie en boeken/APP als ondersteuning en inspiratie op je weg naar een vreugdevol en authentiek leven.