31ste editie 1992 - 2024

BloedwaardentestBloedwaardentest - Stand nr. volgt

Jubileumviering bij Bloedwaardentest – 10 Jaar Samenwerking!

Het is tijd voor een feestje, want Bloedwaardentest bestaat 10 jaar! Het is altijd een genoegen om samen te werken met therapeuten zoals jij. Wij staan klaar om jou te helpen met het aanbieden van het juiste laboratoriumonderzoek en om je te ondersteunen bij het interpreteren van de resultaten. Laboratoriumonderzoek speelt bij zo’n 70 procent van de diagnoses een rol, dus dit helpt je bij een gerichte aanpak. Op die manier kun je je cliënten en patiënten een nog betere service bieden en tegelijkertijd extra verdienen aan laboratoriumonderzoek.

Wij moedigen je aan om de testen die de huisarts doet aan te vullen met specifieke onderzoeken die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor specialisten in het ziekenhuis. Daarbij wordt afname van het onderzoek rechtstreeks met je cliënt geregeld, zodat jij als therapeut alleen de resultaten ontvangt en je kunt richten op het bieden van de consulten en behandelingen.

Bloedwaardentest is expert in laboratoriumonderzoek, terwijl jij als therapeut uitblinkt in het bieden van consulten en behandelingen. Deze complementaire samenwerking stelt ons in staat om uitstekende resultaten te behalen en Nederland Samen Gezonder te maken!