31ste editie 1992 - 2024

BEMER health, beauty & sport, therapieën voor mens en paardBEMER health, beauty & sport, therapieën voor mens en paard - Stand 146

BEMER toepassingen t.b.v. artsen/therapeuten en eindgebruikers

BEMER is fabrikant van medisch gecertificeerde therapiesystemen die een gereduceerde vasomotiefrequentie van kleine en zeer kleine pre-capillaire arteriële bloedvaten stimuleren bij mens en paard. Dit resulteert in een verbeterde verdeling van bloed in de capillaire netwerken van de microcirculatie. Daarmee realiseert het lichaam een beter bereik en daardoor verzorging en “ontzorging” van de cellen. Gebaseerd op deze werking worden de BEMER toepassingen succesvol in vele indicatiegebieden wereldwijd ingezet. BEMER neemt hierbij in de markt een unieke positie in. De therapie wordt wereldwijd toegepast in therapie praktijken, klinieken en als thuistherapie. De nieuwe generatie BEMER Premium set Evo is uitgebreid met een extra mat, extra spoelen, extra functies en drie huidtherapieën. (t.b.v. collageen en alastine aanmaak en infrarood)

De BEMER-therapie is de meest onderzochte en meest effectieve fysische behandelmethode die vandaag de dag als aanvullende en preventieve therapie toegepast wordt voor mens en paard.

BEMER komt graag in contact met mensen die tijd willen investeren in een lezing. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden u aan te melden als BEMER Partner met bovengemiddelde vergoedingen. Ook hiervoor verzorgt BEMER lezingen.
Wij leggen u op onze stand graag uit wat de mogelijkheden zijn. Een online of live lezing kunt u sowieso reserveren.
BEMER is een officieel toegestaan medisch product (CE0483), klasse IIa (93/42/EEG) in de EU.