29ste editie 1992 - 2020

Avatar


Avatar - Stand 732

Met Avatar wint iedereen

Als je op zoek bent naar wijsheid, verbinding en een beter leven voor jezelf en anderen, dan kunnen de zelf-ontwikkelingstrainingen van Avatar jou helpen.

Het fundamentele principe van Avatar is dat wat je gelooft een effect heeft op je leven. Avatar vertelt niet aan mensen wat ze moeten geloven, maar helpt mensen om ongewenste ervaringen in verband te brengen met de overtuigingen die deze ervaringen veroorzaken.

Avatar is een cursus en niet een overtuigingssysteem. De enige manier waarop je kunt weten wat Avatar echt is, is door het doen van de Avatar-oefeningen waarvan vele gratis op onze websites gevonden kunnen worden.

Met Avatar wint iedereen. Elke persoon die Avatar wordt, verschuift het collectieve bewustzijn in de richting van meer tolerantie en begrip. Jezelf helpen met Avatar helpt tegelijkertijd iedereen.

ReSurfacing Workshop
In de twee-daagse ReSurfacing Workshop onderzoek je de relatie tussen jouw overtuigingen en de realiteit die jij ervaart als jouw leven. Je zult de kracht van je aandacht ontdekken en haar vermogen om kalmte, focus en genoegdoening te creëren. De ReSurfacing Workshop stelt je ook in staat om te onderzoeken of de volgende delen van de Avatar cursus bij jou passen.

Er worden elk weekend over de hele wereld ReSurfacing workshops gehouden. Kom voor meer informatie naar de stand.

Avatar® is een geregistreerd dienstmerk van Star’s Edge, Inc. Alle rechten voorbehouden.