29ste editie 1992 - 2020

Aqua Aurora


Aqua Aurora - Stand 424

Gezondheid en therapeuten

Voorwaarde voor een goede gezondheid is de aanpassing van je levensstijl. Bewegen, stress én straling mijden, maar vooral letten op gebruik van gezond water, gezonde lucht en voeding.

Aqua Aurora kan hierbij helpen:

  • Gevitaliseerd kraanwater met schelpkalk frequentie patroon krijg je met de AA OB Massa Schelpkalk Vitaliser. Water wordt lekkerder, het veroorzaakt minder kalkaanslag en wordt ook gezonder. Mineralen en voeding worden beter opneembaar en (de frequenties van) giftige stoffen en straling worden geneutraliseerd. Het water krijgt meer energie.
  • GA DAAROM NIET FILTEREN MAAR VITALISEREN!  (6750 onderzoeken tonen dit aan!)
  • Lucht verbetert door het gebruik van de AA energetische platen. Gevolg: meer negatieve ionen waardoor de fijnstof afneemt. Door regelmatig te ademen door het AA ademvitalisertje neemt de longcapaciteit toe en komt er meer zuurstof in het bloed. Ook andere organen functioneren beter. Dus niet alleen goed voor COPD en astma patiënten.
  • Gezonde voeding: gebruik biologische producten. Die kun je door behandeling met onze apparatuur energetisch verbeteren. Dit kan met de AA energetische plaat of met vitalisers.

Diverse groepen therapeuten hebben de werking aangetoond.

Door goed water te drinken, in gezonde lucht te leven, straling te mijden en gezonde voeding te eten die op de persoon is afgestemd, kunnen allerlei vage klachten afnemen of verdwijnen, waardoor het leven veel plezieriger wordt.

De beste begeleiding bij het aanpassen van de levensstijl loopt naar onze mening via een orthomoleculair voedingsadviseur en/of een (natuurgeneeskundig) therapeut die de behoeftes van het lichaam kan diagnosticeren. Informatie over voedingsadviseurs en therapeuten die onze werkwijze kennen, vind je binnenkort op onze vernieuwde website..

Voor therapeuten hebben we apparatuur beschikbaar om watersupplementen samen te stellen, afgestemd op de cliënt. De basis hiervoor is het gevitaliseerde schelpkalk frequentie patroon met toevoeging van complementaire frequentie patronen zoals b.v. jodium, magnesium, selenium, zilver en zink.

Mochten jullie geïnteresseerd zijn in deze producten, meer informatie hierover en over de vermelding op onze website als ervaringsdeskundige willen hebben, kom dan bij ons aan in stand 424.

Je kunt daar onze testsetjes met 7 watersupplementen kopen voor de prijs van € 10,- per setje.

Kom langs in onze stand nr. 424. Onze standbemanning is u graag van dienst.