30ste editie 1992 - 2023

AOV Orthomoleculaire VoedingssupplementenAOV Orthomoleculaire Voedingssupplementen - Stand 170

Kies jij voor puur? Wij ook! AOV heeft ruim 150 voedingssupplementen voor jou. 80% daarvan heeft een plantaardige capsule, waardoor er zo min mogelijk hulpstoffen nodig zijn. Verder zijn ze vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, echte pure supplementen dus!

Waarom AOV?

Plantaardige capsules
Voor het maken van onze plantaardige capsules hoeven we zo min mogelijk hulpstoffen te gebruiken. En die we kiezen zijn van plantaardige oorsprong, rijstmeel of microkristallijne cellulose. Rijstmeel ken je wel maar microkristallijne cellulose komt je wellicht minder bekend voor. Dit is een vezel van plantaardige oorsprong, een polysacharide, die voorkomt in bomen en planten.

Groen en duurzaam
Onze groene verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, ofwel rPET. Daar worden wij blij van! Op deze manier hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden. Pure supplementen, met aandacht voor jouw gezondheid en die van de wereld om ons heen.

Al sinds 1987
AOV doet al heel wat jaren mee. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in de rol van voeding voor behoud van hun gezondheid. Zo ook jaren geleden Ruud A. Nieuwenhuis, de oprichter van AOV. Hij ging, bij leven, op zoek naar kennis over voedingsstoffen voor om zijn eigen gezondheid te ondersteunen. Iedereen kent wel periodes met meer uitdagingen op dit vlak. Twee boeken schreef hij erover; Vitamines & Zelfzorg en Orthomoleculaire Voeding. Alle kennis die hij verzamelde wilde hij delen met de wereld. In 1987 richtte hij een stichting op om dit te kunnen doen, de SOE, Stichting Orthomoleculaire Educatie. Daarna in 1990 volgde de start van AOV. Daarmee wilde Ruud Nieuwenhuis voedingssupplementen aanbieden die samengesteld waren volgens orthomoleculair gedachtengoed. AOV wordt inmiddels al ruim 30 jaar geadviseerd!

Speciaal voor jou als gezondheidsprofessional
AOV biedt educatie in samenwerking met de SOE, wetenschappelijke brochures, suppletie advieskaarten, productinformatie, testset en is in bezit van hoogopgeleide klantenservice en product specialisten.