30ste editie 1992 - 2023

AlphagemAlphagem - Stand 550

Alphagem: eerste lijn van wetenschappelijke gemmotherapie

Alphagem is een Belgisch-Luxemburgs bedrijf dat kwaliteitsvolle Gemmotherapie brengt. Het zijn moedermaceraten van plantenknoppen die fysisch en energetisch werken. Alphagem heeft eigen plantenvelden in de Ardennen.
Alphagem wil de kennis van gemmotherapie vergroten en haar gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken.
Daarom stelt Alphagem de flavonoïde-analyses van elk van haar batches ter beschikking. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Daarmee is Alphagem het eerste merk dat de kwaliteit van zijn producten op een wetenschappelijke manier aantoont.

De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door een strenge controle van het oogstproces.
Er wordt consequent gekozen voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor Alphagem het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten.

ALPHAGEM meer dan gemmotherapie
Naast een assortiment gemmotherapie van hoge kwaliteit, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten. De natuur om ons heen is verrassend en vooral rijk. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model in ons dagelijks leven te gebruiken.

Tijdens de beurs presenteert Alphagem o.a. haar flesjes met Gemmotherapie en ook brochures waar het gamma uitgelegd wordt.