31ste editie 1992 - 2024

Aloë Vera ForeverAloë Vera Forever - Stand 758

Zuivere Aloë Vera: een weldaad voor lichaam en geest

Met 100% pure Aloë Vera gel en vele andere geneeskrachtige planten geven producten van Forever u een bijzondere levenskwaliteit, energie, levendigheid, kracht en goede ondersteuning van uw lichaam.

Aloë Vera Forever presenteert op de beurs de producten van Forever Living Products. Forever biedt meer dan 100 producten met gestabiliseerde aloë vera in haar zuiverste en meest krachtige vorm.

Zuivere Aloë Vera maakt echt het verschil, dat voel je. Elk product dat we aanbieden voedt en verzacht, helpt om je welzijn, je energie, je stressbestendigheid, kortom je leven te verbeteren. Voor jong en oud, voor (top)sporters, voor mensen die hun gewicht en fitheid willen beheersen en zeker ook voor dieren.

De producten van Forever zijn Aloë Vera dranken, voedingssupplementen, bijenproducten, gewichtsbeheersing, huidverzorging, Sonya Cosmetica en persoonlijke verzorging.

Bij ons kun je ook terecht wanneer je zelf op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je leven, naar een maandelijkse bijverdienste of naar een volledig andere vorm van inkomen. Kom langs voor meer informatie, wij informeren je graag. Uiteraard mag je ook nu contact opnemen voor meer informeren. Je hoeft zeker niet te wachten tot de beurs.