30ste editie 1992 - 2023

AKSA MedicalAKSA Medical - Stand 220

Test je gezondheid 

AKSA Medical is o.a. gespecialiseerd in vitro diagnostiek. Met deze diagnostische testen kunnen monsters afkomstig uit het menselijk lichaam, zoals bloed of urine, buiten het lichaam worden onderzocht.

AKSA Medical heeft een breed scala aan diagnostische producten aan te bieden van superieure kwaliteit mede door haar groeiende internationale netwerk van verschillende wereldwijde leveranciers. Hierdoor is AKSA Medical actief in verschillende productgroepen met in elke groep ook veel nicheproducten.
AKSA Medical kent drie grotere productgroepen: desinfectie- en ontsmettingsmiddelen en zelftesten, als ook het apparaat Znie Lite voor slaapproblemen.

De groep desinfectie- en ontsmettingsmiddelen omvat endoscopie desinfectie, handhygiëne, instrumentendesinfectie- en reiniging, moleculair biologisch laboratorium desinfectie en oppervlaktereiniging- en desinfectie. 

De groep zelftesten heeft o.a. deze producten: bloedsuiker sneltest, cholesterol sneltest, darmen gezondheidstest, ferritine check, glutenallergie sneltest, ovulatie sneltest, urineweginfectie gezondheidstest, vaginale PH test, chlamydia sneltest, vroege zwangerschapstest vanaf de 8e dag, zwangerschapstest met weekbepaling.

AKSA Medical presenteert ook de Znie Lite, een apparaat dat helpt slaapstoornis en/of slapeloosheid tegen te gaan. Znie Lite gebruikt een extreem lage frequentie om verbinding te maken met de pijnappelklier. Pijnappelklier is het belangrijkste onderdeel van het menselijk brein om melatonine te beheersen. Door verbinding te maken met de pijnappelklier, helpt Znie Lite bij gemakkelijk wakker worden en dieper slapen.