30ste editie 1992 - 2023

Academie HypnosAcademie Hypnos - Stand 432

Bij Academie Hypnos leer je echt het vak van hypnotherapeut

Academie Hypnos biedt de opleiding Hypnotherapie en Psychosociale therapie op hbo-niveau. Deze Registeropleiding is kleinschalig en daardoor persoonlijk, heeft gekwalificeerde docenten en praktijkbegeleiders, biedt structuur door een goede opbouw van het studieprogramma met verschillende therapeutische methodes voor meerdere typen klachten en mogelijkheden voor specialisaties.

Je leert het vak van hypnotherapeut. Met het opleidingsaanbod van Academie Hypnos ontwikkel je je therapeutisch en begeleid je cliënten met uiteenlopende problemen via hun onbewuste. Van angst tot verslaving en van lichamelijke klachten tot vastlopen in het leven. De cliënt vindt zijn eigen oplossingen.

Hiernaast verzorgt Hypnos bij- en nascholingen voor afgestudeerde hypnotherapeuten en therapeuten met een andere achtergrond.

Academie Hypnos is geregistreerd bij de Stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHOCPION). Met het behalen van dit diploma word je ingeschreven bij het Landelijk Register Abituriënten van CPION. Met dit diploma en inschrijving bij een beroepsvereniging bied je je cliënten een behandeling die vergoed wordt door zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering.

Lees hier verder waarom je voor Academie Hypnos kiest.