29ste editie 1992 - 2022

6th sense perfume lab – escentie6th sense perfume lab – escentie - Stand 308

Escentie van 6th Sense Perfume Lab

6th sense perfume lab heeft met escentie een unieke reeks van energie mozaïeken ontwikkeld. Gericht op bewustwording en persoonlijke groei en met het gebruiksgemak van parfum.

Escentie is een fusie van parfumingrediënten, kleur en kristal en bezit hierdoor geheel eigen trillingen. Van het holistische principe uitgaande dat alles in het leven energie is en met elkaar in verbinding staat, hebben de trillingen van escentie een buitengewoon mooi effect op het menselijk energieniveau.

Ook vanuit het antroposofisch gedachtengoed, waarbij de mineralen-, planten- en dierenwereld in ons mensen besloten liggen, kan ons innerlijk wezen herkenning vinden in deze geuren. De escentie of escentie-blend waarmee je eigen energie optimaal resoneert, kan voor balans en ontspanning in jouw leven zorgen.

Jouw energie
De escenties van 6th Sense Perfume lab zijn met de grootst mogelijke zorg voor je samengesteld en bieden een volledig ingrediëntenpalet dat tenminste 90 % biologisch is.
Omdat de parfums volgens energetische waarden zijn samengesteld en niet volgens trends of rolmodellen, is er geen onderscheid tussen dames en heren geuren meer nodig. Wat er toe doet, is dat het parfum bij jou en jouw energie past. Klopt dit, dan is de geur ook lekker. Middels een persoonlijke test laten wij je voelend ervaren wat escentie voor je doet. Aan de hand hiervan kom je tot jouw persoonlijke escentie of blend. Tijdens de beurs kun je ter plekke je eigen escentie blend laten samenstellen.

escentie@professional
Ook energetisch therapeuten en lichtwerkers vinden in de escentie reeks een effectief tool bij hun behandelingen. Wil jij ook werken met escentie, kom dan naar onze stand om kennis te maken en/of neem contact met ons op.

Onze tweedaagse bij en nascholing :werken met escentie in de praktijk is KTNO geaccrediteerd.  no. K10267