31ste editie 1992 - 2024

6th sense perfume lab-essentie6th sense perfume lab-essentie - Stand 614

Escentie van 6th Sense Perfume Lab

6th sense perfume lab heeft met escentie een unieke en effectieve reeks van energie composities ontwikkeld. Gericht op bewustwording en persoonlijke groei en met het gebruiksgemak van parfum.

Escentie is een fusie van de frequenties van geuringrediƫnten, kleur en kristalfrequenties en bezit hierdoor geheel eigen trillingen met specifieke kosmische informatie. Van het holistische principe uitgaande dat alles in het leven energie is en met elkaar in verbinding staat, hebben de trillingen van escentie een buitengewoon mooi effect op het menselijk energieniveau en welbevinden.

Ook vanuit het antroposofisch gedachtengoed, waarbij de mineralen-, planten- en dierenwereld in ons mensen besloten liggen, kan ons innerlijk wezen herkenning vinden in deze composities. De escentie of escentie-blend waarmee je eigen energie optimaal resoneert, kan voor de juiste balans en ontspanning in jouw leven zorgen.

Jouw energie
De escenties van 6th Sense Perfume lab zijn met de grootst mogelijke zorg voor je samengesteld en bieden een volledig ingrediƫntenpalet dat tenminste 90 % biologisch is.
Omdat de escenties volgens energetische waarden zijn samengesteld en niet volgens trends, zijn ze volledig gendernetraal. Wat er toe doet, is dat het escentieparfum bij jouw wezen en jouw energie past. Klopt dit, dan is de geur ook lekker. Middels een persoonlijke test laten wij je voelend ervaren wat escentie voor je doet. Aan de hand hiervan kom je tot jouw persoonlijke escentie of blend. Tijdens de beurs kun je ter plekke je eigen escentieblend laten samenstellen.

escentie@professional
Energetisch therapeuten, coaches en lichtwerkers vinden in de escentie reeks een effectief tool bij hun behandelingen in de praktijk. Wil jij ook werken met escentie, kom dan naar onze stand om kennis te maken en/of neem via email contact met ons op.
Tevens bieden wij tweedaagse scholing.