30ste editie 1992 - 2023

Corona en beurs

Deelnemer » Corona en beurs

Corona vanaf heden (23 maart 2022)

Internationaal Therapeut 2022 zonder restricties

Regels zijn adviezen geworden. De evenementenbranche is na twee jaar bevrijd van allerlei beperkende maatregelen en ook beurzen kunnen weer plaatsvinden.

2022 – zaterdag 19 en zondag 20 november
Dat betekent dat Internationaal Therapeut die gepland staat op zaterdag 19 en zondag 20 november 2022 als vanouds georganiseerd kan worden.

De edities van 2020 en 2021 hebben helaas geen doorgang kunnen vinden vanwege allerlei beperkingen die de coronamaatregelen teweeg brachten, waardoor we als organisatie niet konden instaan voor de positieve beleving en het etaleren van Natuurlijke Gezondheid.

Na twee jaar nagenoeg afwezigheid van elkaar ontmoeten in een informele sfeer op een beursvloer, kunnen we de draad weer oppakken om exposant en bezoeker bij elkaar te brengen. En hiermee is er een einde van de crisis en kunnen evenementen zoals Internationaal Therapeut doorgaan zonder beperkingen in welke zin dan ook.

Veel belangstelling
De organisatie heeft de laatste persconferentie afgewacht van 23 maart jl. en is na de bekendmaking van het feit dat alle coronamaatregelen verdwenen zijn, direct begonnen met het optuigen van de komende beurs in november. Zo hebben we binnen een paar dagen al 100 exposanten kunnen registreren, hetgeen veelbelovend is voor een succesvolle presentatie tijdens de 29ste editie van deze beurs op zaterdag 19 en zondag 20 november dit jaar in Expo Houten.

Exposanten
Voor exposanten betekent dit: niet alleen meer netwerken op afstand, face to face ontmoetingen, bestendiging en uitbreiding van de naamsbekendheid, contact leggen met je doelgroep en o.a. de mogelijkheid je nieuwe product of dienst introduceren.

Bezoekers
En voor bezoekers betekent dit: niet langer alleen maar online proberen informatie te bemachtigen, persoonlijke ontmoetingen met leveranciers van producten en diensten en met eigen ogen zien en  voelen, immers er is geen enkel medium als een beurs dat persoonlijker is. Je kunt je eigen concurrentieonderzoek doen en seminars, workshops en lezingen volgen. Bovendien kun je als bezoeker tegen iets aanlopen, waarvan je het bestaan niet wist, om maar wat argumenten te noemen.

We kunnen elkaar dus weer live ontmoeten en deelnemers, sprekers en bezoekers een warm welkom heten.