30ste editie 1992 - 2023

CentropixCentropix - Stand 556

Spiritueel en lichamelijk welzijn naar het volgende niveau

Centropix staat voor puur welzijn en is een hypermoderne biotechnologische onderneming die innovatieve oplossingen biedt. Onze missie is om spiritueel en lichamelijk welzijn naar het volgende niveau te brengen.

Onze producten zijn gemaakt om uw moleculaire activiteit en die van uw paarden (en overige dieren) te activeren en te regenereren. Bescherm uw lichaam en welzijn waar u ook gaat, en bescherm uw huis tegen de negatieve effecten van elektromagnetische straling. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van al onze producten.

Centropix levert de volgende producten:

  • Kloud. De Kloud biedt de meest innovatieve oplossing die op dit moment beschikbaar is voor Pulserende Elektromagnetische Veld Activatie (PEMA). Het signaal van de Kloud is doorontwikkeld door Prof. Dr. W.A. Kafka. De Kloud matten Mini en Maxi laten zich ook bedienen door een zeer gebruikersvriendelijke app en hebben een eigen accu zodat deze overal inzetbaar zijn.
  • Kloud Vet-Set. De Kloud Vet-Set set bestaat uit een hoogwaardige en wasbare paardendeken en een nekstuk waar respectievelijk de Kloud Maxi en Kloud Mini in kunnen worden geschoven. Zo kunt u met een relatief goedkope uitbreiding de Kloud toepassen voor uzelf en voor uw paard(en).
  • Cocoon. De Cocoon is een Electrosmog converter en een actieve frequentie generator die in een sfeer van ongeveer 25 meter de schadelijke effecten van Electrosmog neutraliseert. Daarnaast zendt de Cocoon de frequentie van het aardmagnetisch veld uit waardoor er een vitaliserende werking binnen het werkingsgebied optreedt voor mensen, dieren en zelfs planten. Voor de Cocoon zijn 10 frequentiekaarten beschikbaar die elk een eigen regeneratieve en vitaliserende werking ondersteunen.
  • Bubble. De Bubble is de kleinste, persoonlijk om de nek te dragen, oplaadbare Electrosmog converter en het kleinste frequentie-apparaat ter wereld dat je lichaam voorziet van energie. Goed gedoseerde heilzame en natuurlijke energie en frequenties versterken je vitaliteit, regeneratief vermogen en veerkracht.