29ste editie 1992 - 2022

Met Verstand Gezond


Ontdek de kracht van goede voeding en leefstijl

De meeste gezondheidsklachten zijn voeding gerelateerd en dus is voeding de oorzaak van bijna alle gezondheidsklachten die ons vroeg of laat treffen. De ziekenhuizen liggen daardoor vol en de gezondheidszorg wordt onbetaalbaar.
Waarom weten we er dan zo weinig van af? Klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, overgewicht en geen energie hebben, zijn signalen dat er iets niet goed gaat in het lichaam. Deze signalen vertellen dat u van binnen ’te zuur’ bent, dat hormonen uit balans zijn en dat verteringsprocessen niet goed werken.

Zowel bij mensen met gezondheidsklachten als bij mensen die gezond oud willen worden, zou het lichaam eerst gerepareerd moeten worden. Daarmee voorkom je tal van gezondheidsproblemen.
We hebben te weinig verstand van ons lichaam en van wat juiste en verkeerde voeding met ons doet. We zijn besmet en verslaafd geraakt aan verkeerde suikers en bewerkte voeding die er voor zorgen dat ons lichaam in de war raakt.
We zitten met z’n allen midden in een gezondheidscrisis en daar moeten we met z’n allen ook weer uit. Men kan het heft in handen nemen en dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.
‘Met Verstand Gezond’ helpt je daarbij.