28ste editie 1992 - 2019

T.S. Health Products

Deelnemer » Lezingen en Workshops » T.S. Health Products

T.S. Health Products

De rol van celzouten bij de spijsvertering

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 16 november 2019 15:00 - 15:50
Iepenzaal Zondag 17 november 2019 15:00 - 15:50

De rol van celzouten bij de spijsvertering

In de lezingen zullen we ingaan op een gedeelte van het spijsvertingstraject en de invloed van het microbioom. Het herkennen van de specifieke ondersteuningsmogelijkheden met Schusslerzouten in de therapeutische praktijk.

Betrokken weefsels, orgaanfuncties en verschillende klachten van het spijsverteringstraject zullen worden toegelicht vanuit de celzoutwerkingsgebieden. Er zal aandacht zijn voor zowel de fysieke als gevoels- en gedragskenmerken. O.a. maagzuurproblemen, obstipatie en gewichtsproblematiek zullen aanbod komen.

Over de spreker: Lysbeth Mulder

Lysbeth Mulder Rouhof werkt sinds 2002 met celzouten om genezing, groei en transformatie te begeleiden. De celzouten ervaart ze als een zeer waardevolle aanvulling en ondersteuning voor het lichaam. Van origine is ze architect en bouwadviseur voor biologisch & ecologisch bouwen en wonen. Op het gebied van reflecteren en energetisch werken heeft ze verschillende trajecten gevolgd zoals The Work of Byron Katie, Kindertolken en Bloesem-remedies.
Het door haar opgerichte Instituut voor Celzouttherapie is een platvorm van waaruit ze sinds 2006 individuele adviezen, lezingen, trainingen en een opleidingstraject tot Celzouttherapeut verzorgt samen met Jeanneke de Meij. In samenwerking met Margit Müller Frahling uit Duitsland van het Institut für Biochemie nach Dr. Schüßler startte ze het European Institute for Biochemistry of Dr. Schüßler om kennisoverdracht, samenwerken en onderzoek op het gebied van de Celzouttherapie te bevorderen.