29ste editie 1992 - 2022

TS Health Products

Deelnemer » Lezingen en Workshops » TS Health Products

TS Health Products

Mentaal welzijn en energie met celzouttherapie

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 19 november 2022 14:00 - 14:50
Iepenzaal Zondag 20 november 2022 14:00 - 14:50

Mentaal welzijn en energie met celzouttherapie

De Celzouttherapie volgens Dr. Schüssler bied je verschillende mogelijkheden om je cliënten en jezelf te ondersteunen. In boeken over de celzouten volgens Dr. Schüssler zijn vaak aanwijzingen in repertoria te vinden zoals bijvoorbeeld wat te doen bij bijv. een gebrek aan energie of tegen zaken opzien.  Deze aanbevelingen blijken in de praktijk niet altijd even goed te passen bij verschillende cliënten.

In deze lezing op de beurs ‘Internationaal Therapeut’ laten we zien hoe je kunt herkennen wat er ècht nodig is voor een individu met een specifieke vraag. Als je kijkt naar de hele mens én vanuit het thema welzijn en energie, kun je ontdekken waar nu de accenten liggen. We nemen je mee in het herkennen van signalen en kenmerken die we daarna ‘vertalen’ in een celzouten advies of een combinatie van celzouten.  Zo kunnen we een ‘sleutel’ ontdekken voor een ‘op maat gesneden’ effectieve ondersteuning van de dynamische balans in weefsels én mens.

Over de spreker: Lysbeth Mulder Rouhof

Lysbeth Mulder Rouhof werkt sinds 2002 met celzouten om genezing, groei en transformatie te begeleiden. De celzouten ervaart ze als een zeer waardevolle aanvulling en ondersteuning voor het lichaam. Van origine is ze architect en bouwadviseur voor biologisch & ecologisch bouwen en wonen. Op het gebied van reflecteren en energetisch werken heeft ze verschillende trajecten gevolgd zoals The Work of Byron Katie, Kindertolken en Bloesem-remedies.

Het door haar opgerichte Instituut voor Celzouttherapie is een platvorm van waaruit ze sinds 2006 individuele adviezen, lezingen, trainingen en een opleidingstraject tot Celzouttherapeut verzorgt samen met Jeanneke de Meij. In samenwerking met Margit Müller Frahling uit Duitsland van het Institut für Biochemie nach Dr. Schüßler startte ze het European Institute for Biochemistry of Dr. Schüßler om kennisoverdracht, samenwerken en onderzoek op het gebied van de Celzouttherapie te bevorderen.