28ste editie 1992 - 2019

T.S. Health Products

Deelnemer » Lezingen en Workshops » T.S. Health Products

T.S. Health Products

Voordelen van hoge biologische beschikbare liposomaal

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 16 november 2019 14:00 - 14:50

De kracht en voordelen van hoge biologische beschikbare liposomaal in poedervorm

Wat is het voordeel van de inzet van een liposomaal in uw praktijk? Vanuit veel onderzoek blijkt dat vitamine C in hoge doseringen veel goede resultaten kan bieden.
Maar daarbij horen ook uitdagingen als de tolerantie en therapie trouw van de cliënt. Aan de hand van praktijk casussen worden de voordelen en mogelijkheden besproken bij een breed scala aan indicaties.

Over de spreker: Marion Schaatsbergen

De lezing wordt gegeven door Marion Schaatsbergen, werkzaam als Natuurgeneeskundig Therapeut. Zij is eigenaar van NatuRaad, Wibronic en oprichtster van de Stichting NutriKennis. Ze leidt therapeuten op als Detox Coach en Anti-stralingsdeskundige en verzorgt geaccrediteerde bijscholingen op gebied van Darmherstel. Verder verzorgt zij trainingen bij Ortho Health Foundation. Zij is oud-redacteur van het blad De Natuur uw Arts, schrijft regelmatig artikelen en geeft veel lezingen in binnen- en buitenland. Gedurende haar carrière heeft zij zich gespecialiseerd in het principe van darmreiniging en darmherstel en was zij lange tijd werkzaam als colonhydrotherapeute.

Marion vindt het belangrijk haar kennis te delen en doet dit op een begrijpelijke manier.