28ste editie 1992 - 2019

Touch of Matrix

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Touch of Matrix

Touch of Matrix

Visie van Touch of Matrix

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 17 november 2018 13:00 - 13:50
Iepenzaal Zondag 18 november 2018 13:00 - 13:50

Visie van Touch of Matrix

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. De vraag is: wat doen wij ermee? Velen zullen zeggen: ach… het heeft een plek gekregen. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou dat betekenen dat je die gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet. Eerst is dat geen probleem, je harde schijf kan dat nog wel aan. Maar wat als je dat met alle gebeurtenissen in je leven doet? Juist, je geeft het een plekje, maar zo krijg je wel héél veel plekjes. Je harde schijf raakt vol en net als bij een computer zal je steeds minder functioneren, je wordt langzamer en de verbinding met het internet wordt verstoord. Je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten. Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Misschien heb je eerst in de reguliere geneeskunde de oplossing gezocht, maar stel dat dit niet het gewenste resultaat geeft. Immers alles door medicatie onderdrukken, is niet de echte oplossing en wanneer je psychologische hulp krijgt, lijkt dat op het sorteren van het bureaublad van je computer; je harde schijf blijft echter net zo vol. Zo kan het een langdurig proces worden. Het verstand zit in de weg, er wordt zelfs gezegd dat het tussen de oren zit. Het gevolg kan zijn, vage klachten die maar niet weg willen gaan. Het verstand is dan één van de grootste blokkades.

Hoe werkt Touch of Matrix en wat kan het voor jou betekenen?

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met jouw harde schijf, wij noemen dat je “Ware Ik”. Hierdoor wordt je verstand uitgeschakeld en zal je een leegte ervaren, die belangrijk is bij deze methode. Door een goede verbinding gaat jouw (laten we zeggen) besturingssysteem helemaal vanzelf aan het werk, je hoeft er niets voor te doen. Het fijne en bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderden van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke talent te ontdekken en daarnaar te leven. Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.

Maak kennis met Touch of Matrix

Het is een alomvattende en baanbrekende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther de Jong, de man achter Touch of Matrix. Dit alles wordt ondersteund door de kwantumfysica: de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Die verbinding noemen we het morfogenetisch veld. Door dit veld te vergelijken met het internet wordt de vergelijking ‘de mens als computer’ steeds begrijpelijker. Het internet, het netwerk van verbindingen, maakt dat niets onmogelijk is.
Want stel je eens voor dat wat wij wonderen noemen inderdaad een deel van een wetenschap is die we, vooralsnog, niet kunnen bewijzen!

Touch of Matrix leren

Of je nu een beginner of een doorgewinterde therapeut bent, iedereen kan Touch of Matrix leren. Het is vernieuwend, krachtig, no-nonsens maar vooral ook laagdrempelig. Je leert tijdens de opleiding bewustzijn te koppelen aan beweging. Touch of Matrix wordt ‘A way of life’ doordat je bewustzijn en bewustwording inzet om te handelen en om te behandelen. Is dat niet interessant? De mogelijkheden zijn grenzeloos, uniek en verrassend eenvoudig. Doordat wij, de mensen achter Touch of Matrix, ons blijven verbinden met de steeds veranderende informatie ontstaan er voortdurend nieuwe mogelijkheden. Zo gaat Touch of Matrix met de tijd en veranderend bewustzijn mee. Wie Touch of Matrix gaat leren, krijgt kaders aangereikt maar de mogelijkheden zijn onbegrensd. Iedereen heeft grenzen, hoe zit het met die van jou, durf jij ze te verleggen? Wie ben je werkelijk en wat is jouw talent? Wij dagen je uit om met behulp van Touch of Matrix het antwoord te vinden op deze vragen, jij staat centraal. We zetten hoog in, de intentie is ‘alles is mogelijk’, laat je inspireren en laat de wonderen maar gebeuren.

Alle Touch of Matrix opleidingen worden verzorgd door de grondlegger, Günther de Jong. Zijn enthousiasme, kracht, creativiteit en jarenlange ervaring zullen ook jou raken.

Op de website www.touchofmatrix.nl vind je alles over:

  • Touch of Matrix opleidingen
  • Touch of Matrix therapeuten en behandelingen
  • Touch of Matrix boek

Over de spreker: Günther de Jong en zijn partner Ria

Maak kennis met de grondlegger van Touch of Matrix, Günther de Jong. De methode is geleidelijk in zijn leven gekomen en benut Günthers talenten in het behandelen, bewustmaken en het realiseren van veranderingen optimaal. Vertrouwen, acceptatie en het bewegen van het bewustzijn van zichzelf en van anderen houdt Günther gemotiveerd en enthousiast om de Touch of Matrix methodiek te innoveren en steeds doeltreffender en veelzijdiger in te kunnen zetten.

Ria, de vrouw van Günther, is onmisbaar in dit verhaal. Zij heeft Günther het vertrouwen gegeven om zijn eigen weg te volgen en zichzelf te ontwikkelen. Door haar input en Günther met enige regelmaat een spiegel voor te houden, helpt zij Touch of Matrix steeds te verbeteren. Voor praktische vragen over de opleiding bent u bij haar aan het juiste adres. Ria zorgt er voor dat de deelnemers zich thuis en welkom voelen in het opleidingscentrum en alle administratie wordt door haar verzorgd. Altijd attent en professioneel, de duizendpoot van Touch of Matrix. Omdat Touch of Matrix altijd in beweging is zijn Ria en Günther dat ook. Voel u vooral welkom!