29ste editie 1992 - 2021

Maria Magdalena en Jezus Wereld School

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Maria Magdalena en Jezus Wereld School

Maria Magdalena en Jezus Wereld School

De nieuwe leer van Maria Magdalena en Jezus over de Goddelijkheid van de mens

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zaterdag 16 november 2019 13:15 - 14:05

De nieuwe leer van Maria Magdalena en Jezus over de Goddelijkheid van de mens

Maria Magdalena en Jezus bieden hun hedendaagse leringen aan de mensheid aan. Zij leggen via hun doorgevingen aan Gabriela en Reint uit dat ook de mens God is. De mens maakt deel uit van het alom Goddelijke. Alles, ook op Aarde, is in wezen Goddelijk. De tijd is gekomen dat de mens God niet meer buiten zichzelf hoeft te plaatsen, maar in zichzelf herkent. Dat vertaalt zich ook in de relatie met zichzelf, met zijn of haar medemens en met de wereld en wel in het bijzonder in de manier waarop we met onszelf en met elkaar communiceren. In wezen betekent het verklaren dat we zelf ook God zijn het doorbreken van het laatste taboe!

De nieuwe leringen dragen bij aan de collectieve en persoonlijke ontwikkeling van de mens. De verrassende inzichten kunnen de mensen helpen hun eigen spirituele autoriteit te ontdekken en voor de eigen Goddelijkheid op Aarde te gaan staan.

Gabriela en Reint Gaastra-Levin schreven inmiddels elf gechannelde boeken, waaronder de drie van De Maria Magdalena Code, in samenwerking met Maria Magdalena en Jezus.

Over de sprekers: Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Het Maria Magdalena en Jezus-medium drs. Gabriela Levin (1960) studeerde Geneeskunde met specialisatie psychiatrie en psychotherapie aan de Universiteit van Buenos Aires. In 1986 begon zij een eigen praktijk als antroposofisch arts en psychotherapeute in de Argentijnse hoofdstad. Op dertigjarige leeftijd vertrok zij, na een half jaar in India, naar Nederland. Ze bekwaamde zich in Chinese geneeskunde en Ayurveda. Zij heeft naast haar medium-, auteur- en trainerschap een praktijk als holistisch geneeskundige waarin ze mensen vanuit de visie van ‘de Goddelijkheid van de mens’ met hun fysieke, energetische, emotionele, psychische en spirituele processen begeleidt.

Reint Gaastra studeerde Rechten aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft een jarenlange ervaring als manager, journalist, trainer en coach.

Gabriela en Reint doen hun werk met ondersteuning vanuit de spirituele wereld, in het bijzonder van Maria Magdalena en Jezus, Maria en Jozef. Zij runnen een spirituele school, de ‘Maria Magdalena en Jezus Wereldschool’ en een eigen uitgeverij ‘Follow Your Heart Publishing’ met gechannelde boeken van Maria Magdalena en Jezus. Gabriela is momenteel Medium van het Jaar gekozen door de lezers van spiritueel magazine ‘Paravisie’.

Mary Magdalene and Jesus World School
Follow Your Heart Publishing
www.mariamagdalenaenjezus.nl
www.followyourheartpublishing.nl
www.facebook.com/marymagdaleneandjesusworldschool