29ste editie 1992 - 2022

Jentschura International

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Jentschura International

Jentschura International

De Jentschura Natuurkunde Akademie

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zaterdag 19 november 2022 13:45 - 14:35

Jentschura Natuurkunde Akademie

De nieuwe Europese Natuurkunde Akademie

Dr. H. C. Peter Jentschura vertelt over de opening van de door hem opgerichte Europese Natuurkunde Akademie begin 2023 in de Duitse stad Münster (Westf.). Hij nodigt zijn publiek uit om bij gelegenheid eens een bezoek te brengen aan deze schitterende locatie van onderzoek en kennis.

In deze academie zullen op drie verdiepingen en een oppervlakte van ong. 5.000 m² seminaries en symposia worden georganiseerd rond het thema van de menselijke gezondheid.

Tevens zal de academie interessante onderzoek doen naar: slaap, vitaliteit, succes in het leven, vruchtbaarheid en stofwisseling in het algemeen en over het thema regeneratie in het bijzonder. Andere thema’s zullen zijn: de spijsverteringstypes van onze menselijke soort, de gezonde voeding die voor elk type vereist is, het versterken van het immuunsysteem, de geboden van gezonde sport en de Drie Geboden van Gezondheid in het algemeen ontwikkeld door Peter Jentschura.

Over de spreker Dr. Peter Jentschura

Dr. H. C. Peter Jentschura werd geboren op 11 april 1941 in Breslau. Hij is de oprichter en CEO van de firma Jentschura International GmbH in Münster en is drogist en industrieel manager van de opleiding. Hij is ook een succesvol auteur van boeken en tijdschriften over gezondheid. Hij leidt al 25 jaar een tijdschriften- en boekenuitgeverij.

In 1993 richtte hij een industrieel bedrijf op, het huidige Jentschura International GmbH in Münster, waar ondertussen zo’n 100 wetenschappers, verkopers- en productiemedewerkers werken. Het bedrijf verkoopt voedingsmiddelen en verzorgingsproducten die het zelf produceert in meer dan 25 landen.

Hij is al 30 jaar bezig met natuurwetenschappelijk onderzoek naar stofwisseling met de focus op: beschavingsziekten en reiniging en regeneratie van het organisme.

Hij geeft lezingen rond het thema “gezondheid” op nationale en internationale beurzen en congressen.

De Academie voor Natuurwetenschappen in Moskou eerde hem voor zijn levenswerk met een eredoctoraat in het vakgebied bio-geneeskunde.