28ste editie 1992 - 2019

HeartHealth

Deelnemer » Lezingen en Workshops » HeartHealth

HeartHealth

Gezonde bloedvaten, hoe doe je dat?

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 16 november 2019 11:00 - 11:50
Hoekzaal Zondag 17 november 2019 11:00 - 11:50

Gezonde bloedvaten, hoe doe je dat?

Wat hebben cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk, herseninfarct, aderverkalking  dementie en alzheimer, nierfalen, longproblemen, chronische pijn, vermoeidheid  en stress  met elkaar gemeen?

Al deze aandoeningen hebben een belangrijke relatie met een verminderde doorbloeding. Toch wordt hier in de praktijk weinig aandacht aan gegeven. En dat terwijl er duidelijke gezondheidsvoordelen te behalen zijn als je weet hoe je hier op een eenvoudige manier mee om leert gaan.

In 1998 is de Nobelprijs voor Geneeskunde uitgereikt waarin wordt is bewezen dat je op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen, je bloedvaten kunt opschonen. Deze informatie wordt ook wel beschouwd als “het best bewaarde medisch geheim”

Tijdens de lezing legt Rob van der Ven van HeartHealth uit wat je zelf kan doen om te zorgen voor gezonde bloedvaten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om op de stand van hearthealth  zelf een meting uit te laten voeren, zodat u weet hoe u ervoor staat.

Over de spreker: Rob van der Ven

Rob heeft een hartoperatie gehad op jonge leeftijd. Hij is oprichter van HeartHealth en zet zich in om mensen te helpen bij het verbeteren van de gezondheid.
Gezondheid blijft een rode draad in mijn leven. Dankzij mijn opleiding in de chemische technologie, een flinke dosis ervaring in Sales en Marketing en mijn levenservaring openbaart zich mijn wens mensen te helpen kwaliteit van leven te behouden. Gezondheids- en sportpsychologie, de opleiding Medisch Basiskennis, het leren kennen van de Chinese geneeskunst, Orthomoleculaire studies en vele andere gezondheidscursussen wakkeren de nieuwgierigheid verder aan. Ik ga op zoek naar preventieve middelen die het behoud van een goede gezondheid bevorderen en verschillende mogelijkheden kruisen mijn pad.