29ste editie 1992 - 2022

HeartHealth

Deelnemer » Lezingen en Workshops » HeartHealth

HeartHealth

Gezonde bloedvaten, hoe krijg je die?

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 19 november 2022 11:00 - 11:50
Hoekzaal Zondag 20 november 2022 11:00 - 11:50

Gezonde bloedvaten, hoe krijg je die?

Per dag sterven er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten. De helft van Nederland is chronisch ziek. Wat kunnen we hieraan doen?

Wat hebben een te hoog cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk, herseninfarct, aderverkalking  dementie en alzheimer, nierfalen, longproblemen, chronische pijn, vermoeidheid, hormonale problemen en stress met elkaar gemeen?

Al deze aandoeningen hebben een belangrijke relatie met een verminderde doorbloeding. Toch wordt hier in de praktijk weinig aandacht aan geschonken. En dat terwijl er duidelijke gezondheidsvoordelen te behalen zijn als je leert hoe je hier op een eenvoudige manier mee om weet te gaan.

In 1998 is de Nobelprijs voor Geneeskunde uitgereikt voor het bewijs dat je op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen, je bloedvaten kunt opschonen. Deze informatie wordt ook wel beschouwd als “het best bewaarde medisch geheim”.

Tijdens de lezing legt Rob van der Ven van HeartHealth uit wat je zelf kan doen om te zorgen voor gezonde bloedvaten. Bovendien krijg je de mogelijkheid om in de stand van HeartHealth zelf een meting uit te laten voeren, zodat je weet hoe het met jouw bloedvaten gesteld is.

Over de spreker: Rob van der Ven

Rob heeft op jonge leeftijd een hartoperatie gehad waardoor hij gemotiveerd werd iets te gaan doen voor mensen met hart- en vaatziekten. Hij is oprichter van HeartHealth en zet zich in om mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid.
Zijn missie: meer dan 1.000.000 mensen helpen bij het verbeteren van hun gezondheid MET BEWIJS.
Om dit te bereiken zullen veel meer mensen bekend moeten zijn met de mogelijkheden die ons ter beschikking staan. Daarvoor organiseert het vasculair opleidingsinstituut van HeartHealth opleidingen en scholingen en trainen Rob en zijn medewerkers mensen in de praktijk die ook anderen willen helpen bij het verbeteren van hun gezondheid.