28ste editie 1992 - 2019

Flowee – relax your senses

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Flowee – relax your senses

Flowee – relax your senses

Blijf fysiek en mentaal fit met Stoelyoga

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 16 november 2019 14:00 - 14:50
Hoekzaal Zondag 17 november 2019 14:00 - 14:50

Blijf fysiek en mentaal fit met Stoelyoga

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Omkleden is niet nodig, je hebt er alleen een stoel voor nodig. Je kunt het dus altijd en overal doen. Op scholen wordt stoelyoga ingezet voor een rustmoment in de klas. Op kantoren als pauze break voor nieuwe energie en voor senioren en fysiek beperkten als volledig beweeg- en ontspanprogramma.

Trakteer jezelf een paar keer per dag op 90 seconden stoelyoga en voel je meer ontspannen en gefocust.

Tijdens de Therapeutenbeurs geeft Paula Jap Tjong van www.stoelyoga-nederland.nl workshops Stoelyoga. Zo kun je zelf ontdekken wat stoelyoga voor jou kan betekenen en hoe je het kunt inpassen in je dagelijkse leven. Tijdens deze workshop zal Paula ook een korte demonstratie geven van de Flowee Massagehand. Ervaar zelf hoe je deze kan toepassen tijdens Stoelyoga.

Als cadeautje krijg je een gratis online les om zelf thuis nog eens te genieten van de vele voordelen van stoelyoga.

Over de spreker: Paula Jap Tjong

Paula Jap Tjong is oprichter van het kennisplatform Stoelyoga Nederland &Vlaanderen. Zij verzorgt workshops en trainingen op het gebied van yoga en stressmanagement. Met ruim 200 yogadocenten zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor ons welzijn en vitaliteit. Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.

Daarnaast ontwikkelt zij diverse beweeg- en ontspan programma’s voor speciale doelgroepen als mensen met dementie, Parkinson, reuma, artrose en rolstoelgebruikers.