28ste editie 1992 - 2019

Eidon® Ionic Minerals

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Eidon® Ionic Minerals

Eidon® Ionic Minerals

De ontrafeling van de oorzaak van chronische mineraaltekorten

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zaterdag 17 november 2018 12:15 - 13:05
Berkenzaal Zondag 18 november 2018 12:15 - 13:05

De ontrafeling van de oorzaak van chronische mineraaltekorten

Al decennia lang wordt er relatief weinig aandacht besteed aan de mogelijke oorzaken die ten grondslag liggen aan chronische mineraaltekorten. Door gebrek aan kennis over en aandacht voor dit onderwerp, lopen veel mensen onnodig lang rond met dergelijke tekorten. Wanneer er sprake is van een mineraaltekort dan probeert men dat vaak op te lossen door het inzetten van het betreffende mineraal zelf, denk bijvoorbeeld aan het mineraal magnesium of zink. In veel gevallen leidt het inzetten van het mineraal niet tot de oplossing van het probleem, het tekort blijft bestaan. Hou zou dat nou komen? De oorzaak zou wel eens veel eenvoudiger kunnen zijn dan men vermoedt. Tijdens de lezing, die gegeven wordt door Elizabeth Louise Hutjes, zal worden ingegaan op de synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen. Deze synergie speelt een grote rol bij het ontstaan van mineraaltekorten en vormt dan ook niet voor niets de titel van haar boek De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen dat geheel toegewijd is aan dit onderwerp.

Over de spreker: Elly Hutjes, orthomoleculair deskundige

Met de opleidingen VWO-bèta, HBO-V en Gezondheidswetenschappen, werkte Elizabeth Louise Hutjes ruim 14 jaar in diverse marketing en sales functies voor de farmaceutische industrie. Na het afronden van een opleiding orthomoleculaire geneeskunde besloot zij haar carrière voort te zetten in de complementaire geneeskunde, de branche waarin zij inmiddels zo’n tien jaar actief is.

In 2015 is zij haar eigen onderneming Eidon® Ionic Minerals in Nederland gestart, welke zich geheel toewijdt aan het ontdekken en verspreiden van kennis over mineralen en het belang van deze bouwstenen voor onze gezondheid. Als orthomoleculair deskundige weet zij als geen ander op een inspirerende en heldere manier te schrijven én vertellen over het inzetten van mineralen en de bijzondere effecten daarvan op onze gezondheid. Het boek De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen bevat een rijke bron aan nieuwe inzichten die zeer zeker van betekenis voor u en uw praktijk zullen zijn.