29ste editie 1992 - 2021

doTERRA Olieverdieping – meer met olie

Deelnemer » Lezingen en Workshops » doTERRA Olieverdieping – meer met olie

doTERRA Olieverdieping – meer met olie

De kracht van essentiële oliën voor u en uw praktijk

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zaterdag 16 november 2019 15:45 - 16:35
Eikenzaal Zondag 17 november 2019 15:45 - 16:35

De kracht van essentiële oliën voor u en uw praktijk

De kwaliteitsoliën van doTERRA ondersteunen de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van u en uw klanten. U leert niet alleen waarom dat zo is, maar wij helpen u stap voor stap de oliën te integreren in uw praktijk en persoonlijk leven.

Over de sprekers: Carla Hulleman & Julian Leijser

Carla Hulleman
Carla Hulleman is essentiële olie liefhebber pur sang. Zij deelt de passie van de natuurlijke heling met heel haar hart en is qua kennis en ervaring een absolute deskundige te noemen. Haar expertise ligt op het gebied van gezondheid, lifestyle, schoonheid, ontspanning, dieren, kinderen, verdiepen en het delen van haar kennis.

 

 

Julian Leijser
Julian Leijser is gelijk na haar studie begonnen als ondernemer. De oliën van doTERRA hebben in 2017 haar hart gestolen. Zij zegt: “Mensen die al jaren met gezondheidsklachten lopen en nu eindelijk een simpele remedie vinden. Ik was op zoek naar een organisatie die werkt vanuit een nieuwe manier van denken. Waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen niet een manier van marketing is, maar in elke vezel van het bedrijf zit. Waar wordt gewerkt vanuit een win-win mindset. Niet alleen voor het westen maar ook voor de rest van de wereld.”