29ste editie 1992 - 2022

DNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham

Deelnemer » Lezingen en Workshops » DNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham

DNH Research & Praktijk De Nieuwe Ham

DNH biedt een krachtig antwoord

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 19 november 2022 12:00 - 12:50
Hoekzaal Zondag 20 november 2022 12:00 - 12:50

DNH biedt een krachtig antwoord

Een onmisbare aanvulling op uw praktijk in de complementaire geneeskunde

In deze lezing vertelt Esther Bakker over de opleiding en testmethodiek van DNH.

Hoe vaak tref jij in je praktijk klanten met chronische aandoeningen zoals Lyme, Burn-out, Ziekte van Crohn etc.? En in hoeverre is je behandeling effectief te noemen? Bij veel van deze ziekten speelt op de achtergrond een microbiële verstoring. Hierbij kun je denken aan parasieten, bacteriën, schimmels en virussen. DNH heeft in de loop van 40 jaar krachtige middelen ontwikkeld om uiteenlopende verstoringen op te ruimen.

DNH-Scholing
Onze speciale UMF testmethodiek scholing is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze onmisbare en baanbrekende inzichten.

Een gezond mens heeft een frequentiepatroon behorende bij de gezond functionerende mens, het frequentiepatroon geeft daarmee waardevolle informatie over iemands gezondheid. Het kunnen meten waar dit frequentiepatroon afwijkt van het gezonde patroon geeft dus informatie waar de klachten van patiënten vandaan kunnen komen. Het leert ons dat het lichaam een fijngevoelig en ingenieus systeem is. In principe kan men uitmeten of een medicatie effectief is. Ook verdraagzaamheid van een product kan men meten. Dan zijn overdoseringen niet meer nodig noch het lukraak voorschrijven van orthomoleculaire voedingssupplementen.

Wij leiden therapeuten op om met onze testmethodiek te kunnen werken. Wat leer je?

  • De specifieke werking van Ultra Moleculaire Frequenties
  • Wat je kunt testen met de testdozen of met testapparatuur
  • Nieuwe inzichten in behandeling van diverse ziektebeelden

– Via de UMF informatie van micro organisme kan men zeer nauwkeurig achterhalen welke (primitieve) bacteriën zich in ons systeem bevinden.
– Via de corrigerende frequenties in de middelen kan het afwijkende frequentiepatroon richting het gezonde frequentiepatroon beïnvloed en bijgestuurd worden.

Voor veel therapeuten zal deze lezing een eye opener zijn. De ervaring is dat het de patiënten in de praktijk goede resultaten biedt. Vele therapeuten die onze scholing volgden, zijn erg enthousiast over onze vernieuwende inzichten en de effectiviteit van onze middelen.

Restverschijnselen naar aanleiding van een Covid besmetting; hoe kunnen we dit ondersteunend met onze UMF middelen behandelen?
Meer informatie? Kom naar onze stand 334.

Over de spreker: Esther Bakker

Esther Bakker is reeds 30 jaar werkzaam als therapeut in de natuurgeneeskunde.
Na haar HBO studie heeft ze zich gespecialiseerd in voeding en leefstijl.
Haar specialisme ligt in het meten met de VEGA test methode en het uitpuzzelen waar de oorzaken van chronische klachten vandaan komen. Ze geeft scholing en begeleiding aan therapeuten die zich in deze materie willen scholen.