30ste editie 1992 - 2023

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Deelnemer » Lezingen en Workshops » CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Wat als je ziek wordt?

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zaterdag 18 november 2023 15.45 - 16:35

Wat als je ziek wordt?

Alles over de arbeidsongeschiktheidsverzekering via BAT

We denken er niet graag aan en willen het zeker niet ‘manifesteren’. maar wat als je ziek wordt? Wat als je een periode niet kunt werken en je inkomen als alternatieve therapeut weg valt? Heb jij dan iets geregeld net zoals professionals in andere sectoren in Nederland?
Als je ziek wordt voor je 67ste en niet meer kunt werken is de collectieve AOV via BAT je financiële vangnet die je inkomenszekerheid biedt. Het is niet alleen een ‘uitkering’ maar garandeert je hulp bij herstel.
De alternatieve therapeut heeft pas sinds 2016 bestaansrecht door de invoering van de Wkkgz. Nu is het tijd om te zorgen dat ook wij meer zekerheden krijgen en een gelijkwaardige positie innemen naast andere ZZP’ers in Nederland: Je bent het waard!

Ervee, Jethro, en Arjan nemen alle details met je door over de voordelen en het belang van het afsluiten van de arbeidsongeschiktheidsverzekering via BAT.

Ervee van der Wilk (links) en Jethro van der Wilk (rechts)

Over de sprekers: Ervee van der Wilk, Jethro van der Wilk & Arjan Roersma

Ervee van der Wilk is 36 jaar en woont in Leiden. Hij is kunsthistoricus en werkt al lange tijd in de alternatieve sector. Ervee is dagelijks beleidsbepaler van de Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten (BAT).
Jethro van der wilk is 40 jaar en woont in Zoetermeer. Jethro is kunstenaar en is sinds zijn 16e werkzaam in de alternatieve sector. Jethro is bestuurder van het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT).
Arjan Roersma is 42 jaar en woonachtig in Oostzaan. Hij is al vanaf zijn 18e werkzaam in de verzekeringen en heeft ruim 20 jaar ervaring in het advieswezen. Momenteel is hij werkzaam bij Hiscox, waar hij zich bezig houdt met beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en cyberrisico’s.

Arjan Roersma

Arjan Roersma