30ste editie 1992 - 2023

Academie voor Geesteswetenschappen

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Academie voor Geesteswetenschappen

Academie voor Geesteswetenschappen

Wat kan Energetische therapie bij post-covid klachten betekenen?

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zondag 19 november 2023 13:45 - 14:35

Wat kan Energetische therapie bij post-covid klachten betekenen?

Iedere zorgprofessional heeft te maken met de nasleep van korte of langer aanhoudende klachten van zichzelf of een ander na een Covid infectie.  Na enige uitleg over de basisprincipes van energetische therapie en de effecten van covid volgens onderzoek van de Erasmus universiteit, wordt het stimuleren van zelfgenezend vermogen via de handen op of rondom het probleemgebied, in kaart gebracht. De mogelijkheden van het energetisch lichaam worden toegelicht en een behandeling praktisch toegepast.

Over de spreker: Wietzke van Oene (docent energetische interventies en Healing Touch)

Wietzke van Oene heeft ruime ervaring in energetische healing en lichaamsgerichte therapie. Ze is Lichaamsgeoriënteerd Psychotherapeut, voorzitter van de Healing Touch Academie en Healing Touch docent. Ze rondde de opleiding bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie “NIB” in Amsterdam af en volgde in Nieuw Zeeland de internationale Healing Touch beroepsopleiding. Wietzke leerde veel over energetische principes en eenheid bij de Maori’s, Aboriginals en healers uit andere windstreken.

Ze heeft trainingen en Masterclasses gegeven in binnen- en buitenland, aan zorgprofessionals, cursisten en cliënten die zich verder willen ontwikkelen en hun intuïtie vormgeven in het persoonlijk leven of beroep.