29ste editie 1992 - 2020

Witsenburg Natural Products


Witsenburg Natural Products - Stand 800

Eerste biologische kokosolie in Nederland

Witsenburg Natural Products is producent van Omega & More. Omega & More heeft producten die, ieder voor zich, belangrijke vetten bevatten. Dat kunnen de meervoudige onverzadigde vetten (essentiële vetzuren) omega-3 of omega-6 zijn. Het kan ook verzadigd vet zijn, maar dan die welke middellange vetzuren bevatten zoals kokosolie.

Omega & More kokosolie was in 1994 de eerste biologische kokosolie in Nederland. Ook nu blijven Witsenburg Natural Products en Omega & More voorop in innovatie en wordt er alleen gebruik gemaakt van biologische en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen voor alle producten.

Witsenburg Natural Products streeft naar het leveren van betaalbare biologische producten waarbij we de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De kwaliteitsproducten van onze merken Omega & More en Wild & More dragen op een positieve wijze bij aan de samenleving.

Perfect Balance
Perfect Balance heeft een samenstelling van biologische ongeraffineerde oliën die omega-3 bevat en rijk is aan meervoudig onverzadigde vetzuren. In samenwerking met zeer ervaren voedingsdeskundigen (pioniers op het gebied van olieproductie in Canada en Amerika) is een smaakvolle uitgebalanceerde olieblend ontwikkeld die aan belangrijke eisen voldoet. Zowel op het gebied van smaak als milieuvriendelijkheid en houdbaarheid.
Deze biologische olieblend hebben wij Perfect Balance genoemd. Perfect Balance is zowel vloeibaar verkrijgbaar als in capsules.