29ste editie 1992 - 2020

VedaPulse Benelux


VedaPulse Benelux - Stand 135

VedaPulse diagnose systeem

Het VedaPulse diagnosesysteem combineert traditie en techniek en slaat een brug tussen westerse (ECG/HRV) en oosterse diagnostiek (polsdiagnose).

Het is een handzaam en zeer betaalbaar instrument dat binnen vijf minuten een gezondheidsanalyse maakt op basis van wetenschappelijke en erkende metingen als het ECG (elektrocardiogram) en HRV (hartfrequentie-variabiliteit).
De uitslag is reproduceerbaar en objectief, dus niet beïnvloedbaar door behandelaar of cliënt, waarmee het veel andere diagnoseapparatuur ver achter zich laat.
Niet alleen stel je er een doeltreffende diagnose mee, maar de VedaPulse geeft je tegelijkertijd adviezen die zijn afgestemd op de constitutie van de cliënt. Je krijgt daarbij aanbevelingen voor meer dan 160 ziektebeelden op basis van ICD-10 classificatie (internationale standaardindeling van diagnostische termen). Deze verschijnen op het scherm van de laptop of pc.
Het mooie is dat je snel leert hoe het systeem werkt.

Om een goede traditionele polsdiagnose te stellen is doorgaans 20 à 30 jaar nodig. Maar de VedaPulse gaat ook nog eens veel verder dan de traditionele polsdiagnostiek. Naast het basissysteem biedt de VedaPulse passende modules voor specifieke therapieën, waaronder orthomoleculaire en ayurvedische geneeskunde, maar ook fytotherapie, reflexologie, acupunctuur, ooracupunctuur en zelfs yoga en massage en hirudo.
Zit je therapie er niet bij, dan is de kans groot dat de module in de maak is.

Met de VedaPulse breng je je praktijk direct naar een nóg hoger niveau. De goede resultaten zullen beslist zorgen voor mond-tot-mondreclame.
Bezoek ons op stand 230 voor een passend en vrijblijvend advies. VedaPulse het enige betrouwbare ECG/HRV diagnose systeem.

Deze grote verschillen met andere ECG/HRV systemen maken uw aankoop van het VedaPulse systeem gunstiger voor uw praktijk:

  • Als eerste is het VedaPulse diagnose systeem medisch gecertificeerd.
  • De uitslagen van de meting is gebaseerd op 27 parameters bij andere systemen zijn dit er maar 11.
  • Het is een complete set zowel voor diagnose als therapie.
  • Het systeem is, in tegenstelling tot andere HRV systemen, uit te breiden met meerdere modules; u kunt het systeem, na aankoop van het basissysteem uitbreiden naar eigen behoefte of praktijk wens.
  • Er zijn regelmatig updates beschikbaar.
  • VedaPulse heeft een abonnement/licentie van 120 euro per jaar.
  • 24 x 7 dagen service.
  • Bij u thuis of in de praktijk gratis demonstratie, advies en opleiding.

Met een VedaPulse kunt u het volgende kunt meten: Het ECG/HRV, balansindex tussen het parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel, neuro humorale regulatie, histogram van hartslag, gezondheid test, adaptatievermogen van het lichaam, stress level, biologische leeftijd, dosha balans, de verhoudingen tussen anabool en katabole systemen, biofeedback adem training, meridianen en atlas van de organen, chakra’s en bio energie, compleet voeding advies op klacht en constitutie van uw cliënt. Verder een uitgebreid meetverslag waar alle punten die aandacht vragen worden vermeld.

En niet onbelangrijk, u kunt het systeem naar eigen behoefte of praktijk uitbreiden.
VedaPulse Benelux – Jol 1429 – 8243 EN Lelystad, tel. 06 40771391.