28ste editie 1992 - 2019

Naturall Nutrition


Terug naar persoonlijke pagina

Naturall Nutrition - Stand nr. volgt

Nederland gezonder & fitter maken met 100% natuurlijke voedingssupplementen

Het is de missie van Naturall Nutrition om iedereen in Nederland en daarbuiten gezonder en fitter te maken met 100% natuurlijke voedingssupplementen. Zonder rommel, zonder extra suikers, gewoon puur. Maar wel superlekker en met het gemak van een shake of supplement. Zodat je juist ook op drukke momenten iets goeds voor je lichaam doet.

Twee jaar geleden besloten wij, in reactie op alle kunstmatige poeders en shakes op de markt, samen een lijn 100% natuurlijke voedingssupplementen te ontwikkelen. Dit naar aanleiding van de conclusie dat de meeste supplementen zijn zo doorontwikkeld dat ze niks natuurlijks meer bevatten. Wat er wel in zit? Suikers, verdikkingsmiddelen, chemische smaak- en kleurstoffen. Zonde, want onnodig. We waren ervan overtuigd dat het anders kon. Samen met een voedingstechnoloog in Duitsland gingen we aan de slag met een nieuwe, 100% pure formule: een uitgebalanceerde mix van eiwitten, goede vetten en superfoods zoals zaden en pitten, gezoet met blaadjes van de steviaplant. Heel spannend, want aan een goed, nieuw product kunnen jaren van onderzoek vooraf gaan. Oplosbaarheid, houdbaarheid, smaak, nutritionele verhoudingen, alles moet kloppen.

De nieuwe formule was in één keer raak! Onze nieuwe natuurlijke shake, die de naam Naturall Pure kreeg, kwam glansrijk door alle smaak-, voedingswaarde- en houdbaarheidstesten heen.