28ste editie 1992 - 2019

Energiek Ondernemen / LifeVantage


Terug naar persoonlijke pagina

Energiek Ondernemen / LifeVantage - Stand nr. volgt

Energiek Ondernemen en LifeVantage

Energiek Ondernemen is een team van samenwerkende ondernemers. Wij geloven in samen sterk, zonder de kracht van ieder individu uit het oog te verliezen. Met onze werkwijze bouwen wij al 20 jaar enerzijds aan een online consumentenbestand, en anderzijds aan een B2B netwerk om gezamenlijk meer bereik te creëren.

Aan het uitbreiden van ons netwerk, zowel klanten als ons zakelijke netwerk besteden wij veel aandacht. Wij werken vanuit een stabiel kantorennetwerk, maar ook thuiswerken en online individuele en groepstrainingen behoren tot de mogelijkheden. Door onze moderne werkwijze en het groeipotentieel in de markt, hebben wij een nieuwe productlijn tot onze beschikking gekregen: LifeVantage. Ons concept is verder gefinetuned zodat dit mogelijkheden biedt aan een heel breed publiek.

Wij zijn actief in de snelst groeiende markt van dit moment, gezondheid en je daar bewust van zijn en worden. Onze core business is lifestyle & healthy aging, preventieve gezondheid, gewichtsmanagement en sport.

Binnen Energiek Ondernemen werken we al samen met mensen met veel verschillende achtergronden. Het gaat vooral om je persoonlijke ontwikkeling, intrinsieke motivatie en duplicatie. Je werkt samen met andere partners en bouwt je eigen team, met een blijvende ondersteuning van een – reeds bestaand en optimaal functionerend – team. Branding, Social Media, marketing, WIN-WIN situatie, mond tot mondreclame, relatiebeheer en duplicatie zijn kernwoorden in ons concept. 

LifeVantage

LifeVantage is momenteel een sterk groeiend wetenschappelijk gebaseerd nutraceutisch bedrijf dat zich inspant om mensen een gezonde levensstijl te helpen bereiken op basis van wetenschappelijk onderbouwde producten.

Dr. Joe McCord is de belangrijkste wetenschapper achter LifeVantage-producten. Hij is een pionier in de vrije radicalen biologie en heeft zijn leven gewijd aan de studie van vrije radicalen, hun rol in veroudering en de vele problemen die gepaard gaan met veroudering.

Protandim is onderwerp geweest van verschillende peer-reviewed studies die zijn getest in universiteiten zoals de University of Colorado Denver, de Ohio State University en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Tegenwoordig is LifeVantage vereerd om de befaamde PhD, RD, Dr. Nathalie Chevreau (onze senior vice president onderzoek en ontwikkeling) te kunnen noemen. Dr. Chevreau staat in de voorhoede van het huidige onderzoek naar gezondheid, welzijn, anti-aging, voedingssupplementen en huidverzorging, en deed eveneens ontdekkingen met betrekking tot baanbrekende nieuwe wetenschap.